För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Intervju med Ewelina Komajda på Power Hemservice i Bålsta AB

Publicerad 11 mar 2022
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

Vad gör ni på ert företag?

Vi har ett brett utbud av tjänster allt inom städning, sortering/grovsophämtning, trädgårdshjälp, byggsnickeri åt privata och företagskunder.

Hur kom du fram till att du ville arbeta med just detta?

Jag har jobbat som lokalvårdare i många år åt olika företag och kände att det var dags att ha något eget. För ca. 3 år sedan öppnade jag min enskilda firma som hette Power städservice i Bålsta.

Hur har pandemin påverkat er?

Min man Kamil jobbade på ett snickeriföretag och när Corona pandemin kom gick det bolaget i konkurs. Det var då idén växte om att vi gör något ihop, ett så kallat hemservice företag. Vi satsade allt och öppnade ett företag under pandemin och lyckades att sätta en fot på Bålstas karta och det är vi mycket stolta över.

Hur ser era framtidsplaner ut?

Vi vill växa och vara en stor del av samhället men så klart vill vi inte växa för fort, för oss är det mycket viktigt att våra anställda gör sitt jobb till 100% och behandlar våra kunder som de själva vill bli behandlade på och vi vet att det är nyckel till succé.

Fler nyheter från Företagarna