podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

"Fixar-ia" - Ingrid Rylow

Publicerad 12 feb 2021
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

ingrid_rylow.jpgVad sysslar ditt företag med?

Jag gör helkroppsvaxning och hjälper kvinnor hitta rätt BH som passar i omfång och kupa.
Ca 90 procent av alla kvinnor har fel storlek/modell, för de förstår inte hur de ska hitta rätt i BH-djungeln. Jag åker land och rike runt och träffar grupper på 4–99 kvinnor i någons hem, på gym, mässor, arbetsplatser och pensionärsföreningar. 
Efter tio år i gamla Bålsta byggde vi för fem år sedan ett attefallshus för min verksamhet hemma i trädgården på Bastubacken sex.

Hur kom det sig att du valde denna bana?

Det var mina storbystade nagelkunder som gjorde att jag såg att behovet fanns av att hitta bra BH-storlek på hemmaplan. Har storlekar 65–130 i omfång, kupa A-N. I sortimentet finns även trosor, badkläder och herr boxer.

Hur har pandemin påverkat dig?

En del vaxnings kunder avbokade direkt, andra fortsätter komma som vanligt. Alla underklädersvisningar blev inställda. Men trogna återkommande kunder har handlat under året och även många nya kunder har hittat mig. Jag ställde även om när kommunens hemtjänst behövde hjälp med matinköp och leverans till brukarna. Så totalt ska jag inte klaga. Har hunnit med att träffa barnbarn lite mer också.

Hur ser din verksamhet ut om tre år?

Jobbar på som vanligt även om pensionsåldern redan är uppnådd, vad gör en siffra för skillnad när man har kul på jobbet?!

Fler nyheter från Företagarna