podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Emma Johansson från Färg & Badrumshörnan

Publicerad 8 jan 2021
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.
Emma Johansson från Färg & Badrumshörnan

Berätta om din verksamhet

I april 2021 blir det tre år sedan som vi startade verksamheten i halva lokalen med färg, kakel och badrumsinredning. För ett år sedan öppnade vi till dubbel så stor yta i lokalen med utökad utställning för kakel och badrum. Vi servar privatpersoner, hantverkare och föreningar. Vi har också samarbeten med lokala hantverkare. Jag ritar även och designar badrum för privatpersoner och företag. Vi vill kunna erbjuda helhetslösningar till alla.

Hur har coronan påverkat verksamheten

Coronan har påverkat verksamheten positivt på många sätt. Många hemmafixar under denna perioden så säsongen har varit väldigt lång. Kunderna vet idag ofta vad de vill ha från början, det blir inte så mycket med att låna hem tapetböcker etc. November och december påverkades dock negativt, men så brukar det vara för oss.

Hur ser din verksamhet ut om tre år

Jag brinner verkligen för vår badrumsavdelning med mera montrar och utställningsyta. Vi har idag en stark lokalförankring som utvecklas påtagligt och vi vill verkligen förmedla vår kunskap. Så inom en snar framtid vill vi titta över en ny placering för verksamheten med  något mer centralt läge, det vore bra med större visningslokal.

Fler nyheter från Företagarna