För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Högtidsmöte i Uddevalla

Publicerad 1 nov 2023
Lärlingar sina gesällbrev, gesäller fick sina mästarbrev och SÄKRA delade ut checkar och erbjudande till alla gesäller. Dessutom utsågs Årets Företagare i Uddevalla under Högtidsmötet, som arrangerades av Företagarna Uddevalla på Riverside den 27 oktober.

Fredrik Nilsson, Greger Andersson och Per-Rune Andersson fick under årets Högtidsmöte ta emot utmärkelsen Årets Företagare i Uddevalla 2023 med motiveringen:

Kan en hobby leda till Sveriges vassaste företag inom sin bransch? Svaret är ja!  Arbeten utförs i hela Sverige men basen finns i Uddevalla. Fredrik Nilsson vd, Greger Andersson, Per-Rune Andersson alla ägare har tillsammans med sitt team av anställda utvecklat ProAccess Sweden AB till ett etablerat företag inom industriella repklättringen och höghöjdsarbeten.

ProAccess startades i Uddevalla 2010 av tre klätterintresserade personer som genom klätterklubben fick förfrågningar om arbeten på hög höjd.  Efter bara något år kom dom första anställda och sedan dess har bolaget växt till idag Sveriges största industriella repföretag med fokus på tung industri och infrastruktur med 26 anställda och vid senaste bokslutet omsätter man nästan 37 miljoner

ProAccess består av tre affärsområden varav den industriella repklättringen är motorn i bolaget. ProAccess utför en lång rad tjänster i repen där yrkeskompetens i det man utför är viktig, bolaget är auktoriserat i Ytskydd vilket man är ensam om som repföretag i Sverige, man arbetar med montage, betongrenovering och inspektion, plåtarbeten, och stödjer tung industri med team som räddningsstyrka vid svåra situationer.

ProAccess erbjuder även utbildning med ett av Europas största utbildningscenter för fallskydd inomhus som ligger i Uddevalla med 1000kvm där olika miljöer är uppbyggda för att kunna genomföra verklighetstrogna utbildningar.

ProAccess hjälper också sina kunder med rätt fallskydds och räddningsprodukter. Affärsområdet driver även Sveriges mest omfattande webbshop för fallskyddsprodukter, räddning och reparbeten personaligtfallskydd.se.

Fredrik, Greger och Per-Rune, vi är stolta över att ha Er och företaget ProAccess Sweden AB i Uddevalla! Och det är med glädje Ni i år tilldelas priset Årets Företagare 2023.

 

I år delades det ut sju Gesällbrev inom frisöryrket, målaryrket, herrskräddaryrket och hudterapeutyrket. Det delades även ut två Mästarbrev inom frisöryrket.

SÄKRA valde att premiera alla godkända gesäller med en check och erbjudande. Skräddarmäster Camia Westin var kvällens brevutdelare.

Fler nyheter från Företagarna