podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En hyllningskväll för kommunens företagare

Publicerad 16 maj 2022
Årets Stjärnkväll bjöd i vanlig ordning på uppklädda gäster, ett härligt sorl och idel glada miner. Gladast var förstås de vinnare som korades under kvällen!

Årets Unga Företagare i Sollefteå

Årets Unga Företagare blev William Falkensson, 25-åringen som har gjort sitt fritidsintresse till ett jobb. Från att ha gjort skoterfilmer för att följa sin egen utveckling inom åkningen har hans engagemang för både skotervärlden och företagande haft en stadig utveckling. Idag är han ett välkänt namn inom branschen och driver dels den framgångsrika Youtubekanalen Falkenssons Production samtidigt som han sedan 2019 säljer egna kläder och tillbehör under namnet REC Clothing.

Hur känns det att vara Årets Unga Företagare 2021?

– Det känns fantastiskt att få äran! Jag blev väldigt glad av att höra den fina motiveringen. Det var även kul att träffa både nya och bekanta ansikten under kvällen.

Vad händer nu?

– Jag kommer växla upp och fortsätta ge mina drömmar och visioner liv tillsammans med likasinnade medmänniskor!

Årets Företagare i Sollefteå

Årets Företagare är inte helt ovan att ta emot utmärkelser under Stjärnkväll. Förra året blev Alexander Ramén nämligen utsedd till Årets Unga Företagare och nu var det alltså dags att kliva upp på scenen igen. Alexander driver sedan drygt fyra år tillbaka det skogliga konsultföretaget High Coast Forestry. Redan när han startade verksamheten hade han högt ställda ambitioner när det gäller utveckling och tillväxt. Idag har företaget växt från en anställd till 15 personer och High Coast Forestry finns numera representerade både i Sollefteå och Åsele.

Hur känns det att vara Årets företagare 2021?

– Självklart känns det hedrande, särskilt med tanke på hur många duktia företagare det finns i vår kommun. Samtidigt är jag ödmjuk inför framtiden, vi är fortfarande ett ungt företag och jag har många idéer att bygga vidare på här framöver.

Vad händer nu?

– Vi står precis i startgroparna för att expandera till ett nytt affärsområde. Tanken är att använda vår kompetens och vårt arbetssätt i ett nytt sammanhang. Det blir ett stort steg i vår utveckling så det ska bli spännande att se var det tar vägen.

Lyckoönskningar

Vi på Företagarna Sollefteå vill önska båda vinnarna ett stort GRATTIS och all lycka till i framtiden med sina företag. De båda är fina förebilder för näringslivet i vår kommun!

Fler nyheter från Företagarna