headphones newspaper video-player

Årets Företagare i Täby 2021 utsedd vid en lunch på Näsby Slott

Årets företagare i Täby är Gabriella och Leonardo Incusci, Miljöbelysning Sweden AB som säljer professionell LED-belysning utan att byta ut armatur samt konvertering av motorvärmare till laddstationer.
Publicerad 16 sep 2021
Erik Andersson KSO Täby kommun, Krister Willing, Per Molin Ordförande Företagarna Täby Leo och Gabriella Incusci Årets företagare, Eva von Wowern Ordförande i Gymnasie – och Näringslivsnämnden.

Under torsdagen delades priset ut av Företagarna i Täby i samarbete med Täby Kommun. Kommunstyrelsen med Erik Anderson och Eva von Wovern lämnade vacker höstbukett till vinnarna

I Juryns motivering lyfts företagare Gabriella och Leonardo Incusci som förbilder!

Årets Företagare har med modern miljöteknik i fokus byggt ett framgångsrikt företag som på ett kostnadseffektivt sätt konverterar företags traditionella belysning till LED-belysning samt tagit fram en lösning för att konvertera motorvärmare till laddstationer för elbilar.

Gabriella och Leonardo, som kommit från helt andra branscher, har med ett brinnande engagemang hittat smarta LED-lösningar och från noll skapat ett bolag baserat på grön teknik som efter sju år omsätter 40 miljoner kr och sysselsätter 15 anställda

Under prisutdelningen på Näsby slott fick Krister Willing med företaget KWSAB ett Hedersomnämnande.  

Fler nyheter från Företagarna

Synliggör offentliga affärsmöjligheter

Med tydligare information om var, när och hur kommuner vill köpa in sina varor och tjänster kan fler företag vara med och konkurrera på den offentliga mångmiljardmarknaden.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter