headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag
Göran Löwenberg, vd på Box of Brands tog kontakt med StudentConsulting via Företagarna Rekrytering och bemanning för att få hjälp med företagets personalbehov.

Bitarna föll på plats med Företagarna Rekrytering och Bemanning

8 mar 2018
Går du i rekryteringstankar? Läs hur Box of Brands har använt Företagarnas nya medlemsförmån Företagarna Rekrytering och Bemanning.

Snabbhet, flexibilitet och tillgänglighet är ett måste för alla företagare som vill vara framgångsrika. Det gäller inte minst när man söker efter nya medarbetare.

StudentConsultings rekryteringstjänster

Många vittnar om att det inte alltid är lätt att hitta rätt person med rätt kompetens. Företagarnas undersökningar visar till och med att det är det största tillväxthindret för små och medelstora företagare. Det är därför vi har lanserat medlemsförmånen Företagarna Rekrytering och Bemanning där vi samarbetar med StudentConsulting. 

Göran Löwenberg på Box of Brands är en av dem som har använt sig av den nya medlemsförmånen för att till ett rabatterat pris och mycket förmånliga villkor hyra in personal.

Skräddarsytt för Box of Brands behov

Box of Brands är verksamt inom B2B-branschen av profilkläder, julgåvor, presenter, reklamartiklar och mässprodukter. De såg ett behov av att ta in någon för ett mindre antal timmar i veckan för att uppdatera webbplatsen med deras produkter, svara på mail och sköta sociala medier. Behovet kan variera ganska mycket så för dem passade bemanning bättre än en direktanställning.

Frigjort resurser

Göran Löwenberg, vd på Box of Brands tipsar andra företag att prova på erbjudandet och hyra in personal.

– Det är enkelt att avsluta när som helst och man kan smidigt byta kandidater vid behov av andra kunskaper och kompetenser, förklarar Göran Löwenberg.

Genom att hyra in en konsult via StudentConsulting till de förmånliga villkoren som gäller för Företagarna Rekrytering och Bemanning kan Box of Brands frigöra tid åt övriga medarbetare och företaget har tack vare det fått en tydligare struktur på de administrativa bitarna.

Söker du också nya medarbetare?

Med Företagarna Rekrytering och Bemanning får medlemmar möjlighet att till rabatterat pris och mycket förmånliga villkor rekrytera sommarjobbare eller hyra in bemanningspersonal. Läs mer på den här sidan för Företagarna Rekrytering och Bemanning.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap