För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Från och med nu är Företagarna Jönköpings län, Kalmar län och Kronoberg partner till Businesswomen Småland!

Publicerad 24 jan 2024
Som premiärträff fick vi den stora ärna att lyssna på Anette Norberg. Utöver att ha dominerat inom curlingens värld har hon även utmärkt sig som en ledare inom näringslivet, där hon smidigt jämför och applicerar sina erfarenheter.

 Anette Norberg Världens mest framgångsrika curlingspelare. Vi tar del av hur Anette lyckades kombinera ett kvalificerat civilt arbete med idrott på världsnivå. Dessa två områden har mycket gemensamt, som att våga misslyckas för att nå vidare. Eller att hela tiden ifrågasätta gamla sanningar.

Anette har haft en lång karriär på elitnivå som curlingspelare parallellt med akademisk examen i matematik och som chef i näringslivet. Idag har Anette styrelseuppdrag bla i Sveriges olympiska kommitté. Hon har också varit med i Let´s dance, sommarpratat i P1 och är ambassadör för "The enzo way" (som hjälper dig hitta rätt på din resa i livet) och vem kommer inte ihåg den sista stenen i Turin?

Vi fick ta del av hennes filosofi kring det ledarskap som bygger framgångsrika lag och hur man klarar av att prestera även under kaos.

Dessutom fick 16 lyckliga kvinnor också förmånen att spela curling med henne innan eventet.

Fler nyheter från Företagarna