För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick ta emot Hallands finaste företagarpriser!

Publicerad 31 aug 2023
Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halland 2023 har korats. De lyckliga regionsvinnarna blev Marina Evertsson, Strömma Farmlodge samt Oskar Hemhagen, Oskars Utemiljö.

Landshövding Brittis Benzler tillsammans med Företagarnas regionchef Marie Axtelius delade idag ut utmärkelsen Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halland. Priset delas ut för att uppmärksamma företagare som på olika sätt uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i sin verksamhet som bidrar till samhällsutvecklingen. Vinnaren i Hallands län kommer att representera länet i riksfinalen av Årets Företagare.

Marina Evertsson - Årets Företagare i Halland 2023

Vinnarmotivering:

Med sitt mod, entreprenörskraft och affärsmässighet återinvesterar hon för att hela tiden växa och aldrig stå still. Hon har förmågan att koppla sina drömmar till verklighet och business.

Med en passion för en levande landsbygd har hon med hjälp av återbruk, melodikrysset och Instagram, förvandlat en fallfärdig lantgård till ett besöksmål som varje sommar lockar tusentals besökare och Sveriges artistelit till Tvååker samt skapar arbetstillfällen för över 70 unga människor.

Hon är helt enkelt en serieentreprenör och med senaste tillskottet Sonjas Veranda ser vi fram emot ännu fler succéer på landsbygden.

Årets Företagare i Halland 2023 - Marina Evertsson, Strömma Farmlodge AB!

Oskar Hemhagen - Årets Unga Företagare i Halland 2023

Vinnarmotivering:

Med driv, imponerande entreprenörskap och innovativa idéer har Årets unga företagare i Laholm 2023, skapat en framgångsrik verksamhet. Fokus på hög kvalitet och personlig service, har byggt en lojal kundbas. Årets unga företagare gräver där han står och hans hårda arbete och insatser förtjänar ett erkännande. Vi är stolta över att utse Oskar Hemhagen som äger och driver Oskars Utemiljö till Årets Unga Företagare i Halland 2023.

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 21 oktober i Stockholm. 

 
Fler nyheter från Företagarna