För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Temavecka offentlig upphandling i full gång

Publicerad 6 mar 2023
Nu inleds den första av Företagarna region syds tre temaveckor, ett nytt koncept för i år. Regionkontoret arbetar brett men har valt att lägga extra fokus på några frågor som är relevanta för företagare.
En fullspäckad vecka på intåg.

Det hela började vintern 2022 med ett samtal på kontoret där alla medarbetare gemensamt planerade inför kommande år. Tankar och idéer mynnade bland annat ut i att instifta tre temaveckor där såväl regionkontor som lokalföreningar fokuserar på ett visst ämne.

Företagarna region syd startar temaveckan med en fullsatt Solodag redan på måndagen. Det blir en heldag med Företagarnas upphandlingsexpert Magnus Johansson och Mercell som kommer dela med sig av verktyg för att enklare göra fler affärer inom offentlig upphandling. Dessutom kommer Frida Hansson och Amy Johnson, upphandlare hos Malmö Stad samt Antoni Lacinai som pratar om kundkommunikation och Almi Företagspartner, Johan Olsén.

Under måndagskvällen befinner Magnus Johansson sig i Karlshamn där han ska utbilda Blekingeborna i ämnet. 

På tisdagen arrangeras ett lunchevent av Företagarna Öresund där Lotta Roth från Region syd kommer berätta mer om hur Företagarna kan bidra till mer kunskap om just upphandling. 

Därefter följer en vilodag innan ämnet plockas upp på torsdagskvällen i Kristianstad. På plats är Mikael Persson och Jenny Anell från Kristianstads kommun som kommer berätta om hur de arbetar med offentliga upphandlingar och hur det går till. 

Temaveckor 2023

Vecka 10: offentlig upphandling.

Vecka 24: Kompetensförsörjning.

Vecka 40: Brott mot företagare.

Fler nyheter från Företagarna