För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Peter Welin för Essunga Plantskola blev Årets Företagare i Essunga

Publicerad 23 maj 2022
Peter Welin, Essunga plantskola, tilldelades priset som årets företagare i Essunga kommun. Ett pris han nu får för andra gången. - Det känns bra att vi blir uppskattade för det jobb vi har gjort under året, det är kul att andra ser vårt arbete också, säger Peter Welin.

Motivering:

"Årets vinnare representerar ett över 80 år gammalt familjeföretag som klarat sig genom generationsväxlingar med hög kompetens, kvalitet och god finansiell stabilitet.
Ett tydligt målinriktat, hållbart och noggrant arbete med ständig utveckling i företaget har man tillsammans med de fatasiska medarbetarna skapat en trivsam arbetsmiljö och nöjda kunder.
Peter Welin har genom sitt strategiska tänkande, mångsidighet, driftighet samt goda ledaregenskaper, utvecklat Essunga Plantskola AB till ett växande företag med hög kvalitet, service, välutbildade medarbetare och nöjda kunder."

 

Grattis till Peter Welin & Essunga Plantskola AB

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna