headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna Karlshamn kräver snabba åtgärder

20 mar 2020
Många småföretagare har påverkats hårt av Coronaviruset med minskade omsättningar och uppsägning av personal. För att hjälpa företagen i Karlshamn att klara krisen hoppas vi att kommunen beslutar om omedelbara insatser till näringslivet.

Företagarna och Karlshamns kommun hjälps åt för att underlätta för alla Småföretagare och hitta lämpliga lösningar. Har du som Företagare något vi kan hjälpa dig med? hör av dig till oss eller Näringslivskontoret.

Företagare – Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt och stöttar varandra. Handla, fika och ät lokalt. Många av våra medlemmar har börjat med hemkörning och avhämtning av både mat och varor, nu hjälps vi åt och stöttar varandra!

Vi har en ny möjlighet för medlemmar i Företagarna Karlshamn att marknadsföra era företag, erbjudande och varor. Se mer på www.foretagarnakarlshamn.se denna möjlighet är gratis för dig som medlem i Företagarna Karlshamn. Under rådande omständigheter erbjuder vi alla företag och organisationer i Karlshamn möjligheten att marknadsföra era erbjudanden här under den tuffa tid som råder.
Kontakta therese@foretagarnakarlshamn.se eller marcus@foretagarnakarlshamn.se för mer information.

Oavsett om du är medlem eller inte finns hjälp hos Företagarna, följ länken så hittar du allt du behöver veta Råd och stöd för företag!

Samlad information från Karlshamns kommun gällande coronaviuset i Karlshamn och Blekinge kan man läsa här.

Krisinformation har också en bra sida både för dig som Företagare och dina anställda, www.krisinformation.se

Tänk på varandra, värna om alla småföretag och handla lokalt, det gör jag!
Företagarna finna här för er!

Med Företagsamma hälsningar
Företagarna Karlshamn
Gm Lasse Nilsson ordförande
lasse@foretagarnakarlshamn.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap