För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem vill du se som vinnare nästa år?

Publicerad 4 dec 2023
Nu är processen igång för att hitta nya vinnare till Årets företagare i Nacka och i Värmdö.Vi frågade årets vinnare vad priset betytt för dem.

 

Nordic Surface – vinnare i Nacka

Vad har det betytt för er att vinna Årets Företagare i Nacka?
För oss på Nordic Surface har den största betydelsen med utmärkelsen varit att vi fått en form av yttre bevis på att vi arbetar åt rätt håll. Att någon annan uppmärksammar vår tillväxtresa ser vi som en garant för att vi är på väg dit vi vill.

Hur har ni använt er av utmärkelsen under året?
Givetvis hänger diplomet på väggen! Och så har vi använt utmärkelsen i vissa av våra inlägg på sociala medier. Men främst har den fungerat som en klapp på axeln för oss som jobbar här. Mitt i allt jobb som det innebär att vara företagare har vi inte riktigt hunnit lyfta den som vi kanske borde. Utmärkelsen kommer upp då och då i möten med kunder och samarbetspartners – det är kul!

Vad är ditt bästa tips för att lyckas som företagare i Nacka?
Ha ett långsiktigt tänk, omge dig med personer som tänker annorlunda och svara ja oftare än vad du säger nej till dina kunder.Hotell blå blom – vinnare i Värmdö 


Vad har det betytt för er att vinna Årets Företagare i Värmdö?
Stor stolthet och i samband med nominering och utmärkelse fick vi också en hel del uppmärksamhet på social media och även i lokalpress osv. Det är ju alltid kul och bra

Hur har ni använt er av utmärkelsen under året?
Vi har såklart visat upp utmärkelsen för partners, kunder, bank osv – det ger en hel del ”tyngd” ändå.

Vad är ert bästa tips för att lyckas som företagare i Värmdö?
Ödmjuka, glada, kämpa och också ha en hög servicenivå och öppenhet gentemot både partners och kunder.

Du nominerar ditt förslag till nästa års vinnare här!

 

Fler nyheter från Företagarna