För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vinstchans för Stockholms stad när Årets Unga Företagare ska utses!

Publicerad 9 okt 2020
Företagare runt om i Sverige laddar nu upp inför årets kanske viktigaste händelse, utdelningen av priserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Historiskt brukar Stockholms stad alltid ha med en finalist i någon av kategorierna. Så även i år!

Vi uppmanar alla våra medlemmar att hålla sina tummar så hårt det bara går för vår finalist i kategorin Årets Unga Företagare, syskonparet Dina och Sermed Majid, som tillsammans äger och driver Tandcentralen Sverige, en modern tandvårdskedja med kliniker i Stockholm och med områdesansvar för vuxen- samt barntandvården i Husby och Tensta.

Dina och Sermed vann i konkurrens med andra fantastiska unga företagare priset som Årets Unga Företagare i Stockholms län tidigare i höstas och nu går de alltså upp på den nationella scenen för att ställas mot företagare runt om i landet.

Vi hoppas givetvis att du hänger med vid prisutdelningarna och hejar fram våra duktiga finalister, trots att vi inte kan mötas på plats i Stockholms stadshus, som vi vanligtvis gör. Men vi lovar att sändningarna kommer att bli sprakande och glamorösa på sitt eget vis!

Läs mer om Dina och Sermed här!

Så här följer du prisutdelningen

Onsdagen den 14 oktober kl 12.00

Utdelning av 2:a och 3:e pris i kategorierna Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige 2020 samt stipendiet #GeTillbaka
Gå med i Facebookeventet för länk till livesändningen och de senaste uppdateringarna.

Fredagen 16 oktober kl 12.00

Vinnare av Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige 2020 avslöjas
Gå med i Facebookeventet för länk till livesändningen och de senaste uppdateringarna.

Livesändningarna tar du del av via Företagarnas facebooksida. Klicka här!

Fler nyheter från Företagarna