podcast news play företagaren I media förmån faq

Nominera Årets Hållbara Företagare i Burlövs kommun!

2021 instiftade Företagarna Öresund en hållbarhetsutmärkelse i samarbete med Swedbank. Priset tilldelas ett företag eller verksamhet som arbetar strategiskt och innovativt för bättre hållbarhet.
Publicerad 23 jan 2022

Företagarna Öresund vill bidra till att lyfta företag och verksamheter som väljer att arbeta långsiktigt, strategiskt och hittar nya lösningar för bättre hållbarhet i sin organisation. Hållbarhet kan rymmas inom flera områden såsom miljömässig hållbarhet, social hållbarhet och finansiell hållbarhet. Vi välkomnar både sökande som nyligen startat initiativ inom hållbarhet och de verksamheter som redan har etablerade arbetssätt för god hållbarhet.

Kriterier för Årets Hållbara Företagare i Burlövs kommun:

  • Företagaren ska ha sin huvudsakliga verksamhet i Burlövs kommun.
  • Företagaren ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i den dagliga verksamheten.
  • Företagaren ska vara en god och inspirerande förebild.
  • Företagaren ska visa på långsiktiga, strategiska och innovativa åtgärder för bättre hållbarhet, gärna med mätbara resultat.

 Välkommen att nominera

Välkommen att nominera den företagare som du anser vara värd utmärkelsen Årets Hållbara Företagare i Burlövs kommun 2022. Det går bra att nominera sig själv. Nomineringen ska vara inkommen senast den 31 mars 2022.

Jury 

Juryn består av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank, Burlövs kommun och Miljöbron. Juryns beslut kan inte överklagas.

 Pris

Vinnaren mottar en prissumma på 10,000 kronor, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren kommer att uppmärksammas i samband med Årets Näringslivsutmärkelser i Burlövs kommun i maj 2022. Vinnaren får också möjlighet att tillsammans med Företagarna Öresund och Swedbank lyftas fram i olika media.

 Samarbetspartners: 

Burlov_logga.png

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.