headphones newspaper video-player
Så här festligt var det i Blå hallen häromåret under galan Årets Företagare.

Biljetterna släppta till galan Årets Företagare i Sverige

Den 19 oktober smäller det - då koras Årets Företagare i Sverige i Stockholms stadshus på en härlig gala. Nu är biljetterna släppta och du som bokar tidigt får extra bra pris.

Har du en gång varit med på finalen av Årets Företagare i Sverige glömmer du det inte - Företagarnas egen gala i Stockolms stadshus. Intressant dagsprogram blandas med riktigt bra underhållning. Men framförallt är dagen och kvällen en hyllning till alla företagare i Sverige och i synnerhet ett gäng som utmärkt sig lite extra.

Företagarnas Lolita Opwapo är projektledare för årets gala. Vad kan vi se fram emot i år?

- Förutom att finalisterna, som vanligt, lär blir riktigt fantastiska att lära känna och att maten och underhållningen är toppklass, så har vi ett riktigt bra program att se fram emot, berättar Lolita Opwapo.

David Batra på scen

Komikern David Batra och supertalaren Ami Hemviken är två av dem som både underhåller och skapar eftertanke på dagsprogrammet som i år äger rum på Nalen. Kvällens konfrencier blir den erfarna programledaren Sofia Wistam, känd från flera TV-program som Sofias Änglar.

I år lönar det sig också lite extra att boka i god tid då biljetterna inledningsvis säljs med en boka tidigt-rabatt. 

- Jag tror på en riktigt bra kväll och hoppas att så många företagare som möjligt från hela landet finns på plats i år och hejar fram sina finalister!

Läs mer om Årets Företagare i Sverige-galan här

Redo att boka direkt till early-bird-pris? Här bokar du din biljett!

Partners