headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Möt hemvändare med oss!

Största tillväxthindret i Norrbotten är bristen på lämplig arbetskraft. Därför vill vi ge dig som medlem i Företagarna ett erbjudande.

Vi har inom Företagarna Norrbotten medarbetare med lång erfarenhet av rekrytering inom alla branscher och de flesta roller. Det vill vi såklart dra nytta av!

Vill du bli ett av tjugo medlemsföretag som får möjlighet att rekrytera en hemvändare eller kanske en helt ny norrbottning?  Företagarna Norrbotten kommer onsdag den 2 oktober delta vid Hemlängtan i Stockholm som arrangeraras av Luleåregionen.

Vi tar med oss ditt rekryteringsuppdrag till Hemlängtan och finns på plats för att göra speed intervjuer, ta emot CV, berätta om regionen och företagen.

Anmäl ditt företag här 

Ta chansen- kanske vi kan hjälpa dig hitta din nya stjärna och få Norrbotten att växa?

Information om eventet: De senaste åren har eventet Hemlängtan anordnats i Stockholm för att ge utflyttade norrbottningar och andra nyfikna en update om allt positivt som händer här uppe i norr. Förhoppningen är att väcka upp en slumrande längtan till en annan vardag; långt borta från den stora stadens stress med närhet till den vackra naturen och den livskvalité som norra Sverige erbjuder.

4_av_5_jobb_Badge.png

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap