För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem blir Årets Företagare i Sandviken?

Publicerad 25 mar 2021
Under premiären av Sandvikens direktsända Morgonsoffa blev de nominerade till Årets Företagare i Sandviken intervjuade av programvärden Julia Rosqvist. Regionchef Eva Cooper läste upp nomineringarna som lydde:

Nytt och läst AB
Andreas Wengelin

Räddaren i nöden såg till att Sandviken fortsätter ha en alldeles egen låda. Företagaren från bygden återvände efter många år i landets södra delar, där läslusarna också fick sitt. Och nya generationer fick upptäcka vilken resa ord kan ta oss på. Nu tar finalisten oss i Sandviken på samma äventyr, och det med den äran!

Karin s Hertel AB
Karin S Hertel

Denna finalist är en viktig guide i tider av förändring. Som noterar det självklara och drar paralleller mellan promenaden i parken och företagens utveckling. Ingenjörskonsten leder till struktur och kreativitet och genomsyrar företagets anda sant leder till andra verksamheters framgång. Den här gången får coachen vara i centrum.  

Bohlins AB
Stefan Bohlin

På flytande och fryst, på vägen och utanför. Sagan började för över fyrtio år sedan i ett garage. Sedan dess har allt ökat, från produkter och märken, till marknad och kvadratmeter. Men byn är man ständigt trogen. Denna finalist började i branschen redan som 5-åring och är känd för sin kräsna smak. Kanske är det också en del av framgångsreceptet. För vet man vad man vill och hur man bäst kokar ihop det, så blir resultatet helt rätt.

Fler nyheter från Företagarna