podcast news play företagaren I media förmån faq

Stämningen på topp när Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Timrå korades

Under torsdagskvällen så bubblade det av nervositet, känslor och skratt i Timrå när det äntligen var dags för årets företagsgala, Guldstegen.
Publicerad 13 maj 2022
Fotograf: Gobiten.se

Stämningen gick att ta på när det efter två års pandemiuppehåll var dags att snöra på sig finskor, klänning och kavaj igen.

Årets Företagare i Timrå 2022

Företagarna tillsammans med Swedbank delade ut kvällens kanske mest ärofyllda pris, Årets Företagare i Timrå 2022. Vinnarna blev Kenth och Lars Eklund från Sunds Fibertech.

Juryns motivering:

Med viljan att våga och fortsätta utvecklas har företagarna genom sin kompetens och unika produktportfölj tagit marknadsandelar i hela världen. Genom strategiskt arbete med högt uppsatta mål fortsätter de utveckla företaget på en global marknad men med hjärtat kvar i Timrå.

Priset delades ut av Joakim Sjöstedt, Regionchef Företagarna Västernorrland och Lars Svensson, Kontorschef Swedbank.

Årets Unga Företagare i Timrå 2022

Företagarna delade även ut Årets Unga Företagare i Timrå 2022 och vinnare blev Jonathan Malmberg från Midnet. Prisutdelare var Beatrice Jason Hörnkvst från Företagarna Timrå.

Juryns motivering:

Företagaren är en förebild för andra unga företagare och har på kort tid gått från en till tretton anställda. I en bransch som speglar framtidens utveckling arbetar företagaren för att erbjuda en helhetslösning till sina kunder!

Företagarna gör Timrå attraktivt

Kvällens samtliga finalister är alla vinnare då det är dem som gör Timrå Kommun till en attraktiv plats att leva, bo och verka i. För det vill vi på Företagarna rikta ett stort tack!

Tack även till Näringslivskontoret i Timrå med Christina Eriksson i spetsen för erat engagemang. 

Fotograf: Gobiten.se 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.