podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ingenting är omöjligt för Årets Företagare Finspång

Publicerad 27 jun 2022
I oktober varje år delas det prestigefyllda priset Årets Företagare Sverige ut. Vinnaren har tagit sig först till vinsten i sin kommun och vidare till regionsfinalen för att till sist koras till Årets Företagare i Sverige. Vi har pratat med Årets Företagare Finspång.
Fabiola Nestor-Lundh och Eva Lotta Larsson mottog utmärkelsen Årets Företagare Finspång

Företagarna Fabiola Nestor-Lundh och Eva Lotta Larsson driver klädbutiken Mingla i Finspång. Med kunden i centrum har de lyckats vinna sina kunders hjärtan och även utmärkelsen Årets Företagare 2022 Finspång. 

-Stort grattis till utmärkelsen Årets Företagare Finspång 2022! Vad var det som fick att bli företagare?

-Tack, det känns jätteroligt! Vi blev företagare inom klädbranschen för att båda har ett brinnande intresse för kläder och mode.  

-Vad är det ni gör på ditt företag som gör att ni sticker ut?

- Det är nog att vi är väldigt glada och positiva och erbjuder personlig och hög service. För oss är den personliga servicen ett signum. Kunden ska vara nöjd och glad när de lämnar butiken. Vårt motto är ”Ingenting är omöjligt”.

Vi har lång erfarenhet inom branschen, över 30 år och vi har inga planer att sluta, snarare tvärtom!

-Vad har varit er största utmaning som företagare?

-Helt klart var pandemin en riktig utmaning för alla som arbetar med en kundnära service. Tack vare att våra kunder tänkte lokalt och att vi anpassade servicen kunde våra kunder fortsätta handla tryggt hos oss.

Finspång.jpg

-Har ni några tips till den som vill lyckas med sitt företagande?

-Ja såklart! Ha ett stort kundfokus, utan kunder inget företag. Var lösningsorienterad och försök att se möjligheter. Glöm inte bort att vara aktiv på sociala medierna, syns du så finns du!

-Stort tack för pratstunden Fabiola och Eva-Lotta, lycka till på er fortsatta företagarresa!

Fler nyheter från Företagarna