För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Helena Ivarsson ägare av Vallens Säteri!

Publicerad 8 maj 2024

På gränsen till Skåne, i närheten av Båstad och Vallåsen finns en pärla i Våxtorp, Vallens Säteri. Här finns det möjlighet att arrangera sitt bröllop, konferens eller andra event. Dessutom har de Sveriges enda inomhus bana för BMX racing och inte minst är ett nytt hotell planerat för våren 2025!

image0 (10).jpeg

Generationsskifte!

Vallens Säteri har genomgått ett generationsskifte, det har blivit dags för Helena Ivarsson och hennes man Fredrik att fortsätta driva denna fantastiska plats och destination vidare. Det är ett skifte som de är mycket glada över men som inte riktigt har gått precis som de tänkt sig.
Helena tog över redan 2014 men det är först i mars 2024 som det på pappret blivit klart. Under denna tid har det hunnit hända mycket, både mycket roligt men också lite tråkigheter.

I augusti 2021 stod deras hotell i lågor, en tragedi, inte minst för de själva men även för de gäster som hade bokat Vallens Säteri för deras kommande bröllop och evenemang tiden därefter. Men efter regn kommer solsken och Helena och Vallens Säteri kommer att ha ett hotell redo att ta emot gäster igen i maj 2025!

I glädje och i sorg!

Helena är en entreprenör ut i fingerspetsarna och trivs som bäst i sitt arbete där hon får arbeta med människor. Största delen av de evenemang de har på Vallens Säteri i dagsläget är bröllop och konferenser, men utöver det arbetet håller Helena också på med ledarskapsutbildningar och är borglig officiant som håller i begravningar.

  - Det är mina finaste uppdrag att jobba med det. Jag brukar säg att jag jobbar för människor, i glädje, sorg och utveckling.
Tanken och målet är att kunna ha allting på Vallens Säteri, allt från utbildning till ceremonier. Dessutom har de många idéer, spännande projekt och planer för framtiden på Vallens Säteri.

  - Vi vill sätta Våxtorp på kartan, vi vill bli en destination man åker till.

Jag har varit medlem i många år!

Helena har varit medlem i Företagarna sedan flera år tillbaka, ett beslut och ett medlemskap som hon är mycket nöjd över.

 - Jag har varit medlem i flera år, jag tycker att ni har massor av bra förmåner för oss medlemmar.

Bli medlem i Företagarna!

 

image1 (5).jpeg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna