För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Småföretagsbarometern

Publicerad 12 jun 2018

Igår presenterades Småföretagsbarometern av Företagarna och Swedbank.

Småföretagskonjunkturen i Örebro län har haft en ökad tillväxttakt och utfallet blev i linje med vad företagen förväntade sig i förra årets rapport. Likt de senaste tre åren har Örebro län en starkare konjunkturutveckling jämfört med riksgenomsnittet.

Örebro län placerar sig i topp fem bland samtliga län i Sverige. Länets företagare ser också positivt på det kommande årets möjligheter till tillväxt och nio av tio företag vill växa.

- Det är glädjande att konjunkturläget i vår region är fortsatt positiv. Att vi ser större utmaningar i kompetensförsörjningen än tidigare år är inte någon överraskning, det är något som är mycket tydligt i samtalen med våra medlemmar. Att denna fråga tas på största allvar av våra ledande politiker är avgörande för att Örebro ska kunna fortsätta växa och utvecklas, säger Hanna Jonasson, Regionchef för Företagarna Örebro län.

Stort tack till Örebro Säkerhetscenter AB för att vi fick vara hos er idag!

På bilden; Joachim Gunhammar och Mikael Berggren, ägare till Örebro Säkerhetscenter AB samt Eva Hallmén, Swedbank.

Ta gärna del av hela rapporten; https://bit.ly/2sX65BZ

 

Hanna Jonasson, regionchef Företagarna Örebro län

 

Fler nyheter från Företagarna