headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Framtidens teknik – för dig som älskar att köra!

12 aug 2019
Märket som mer än något annat står för körglädje har gett sig på och förfinat sin hybriddrift. Men du kan vara lugn, för körglädjen är kvar. Den stora nyheten är att du kommer att få en lägre månadskostnad tack vare ny teknik med lägre utsläpp som ger lägre förmånsvärden och större miljöbonus. Nu introduceras nya laddhybriden BMW 330e. Premiär den 31 augusti.

BMW har alltid utvecklat bilar som är roliga att köra, i synnerhet sedan 3-serien kom 1975. Detta arv är viktigt för BMW och när nu BMW 330e begår Sverigepremiär är det en jublande trevlig bil att köra. Med en maximal effekt, för båda motorerna tillsammans, på 292 hk tar den dig till 100 km/tim på under sex sekunder och varenda kurva är precis så härlig som du vill att den ska vara i en BMW 3-serie. Körglädjen är intakt.

Det har blivit förmånligare att ha kul

Du kan köra 58 km på el (med svensk standardutrustning) när bilen är fullladdad. Det betyder att de allra flesta tar sig till och från jobbet med en en bränslekostnad på 0,0 kronor. Och även om du skulle behöva köra på bensin en del av sträckan så blir den totala bränslekostnaden mycket blygsam. Du kan ta del av den statliga miljöbonusen på upp till maximala 29 167 kronor från 6 månader efter tillfället du köpte bilen som har ett väldigt lågt förmånsvärde (från 1627 kr netto, vid 50% marginalskatt) jämfört med din förra BMW.

Tanka när du sover

BMW 330e är en laddhybrid vilket betyder att den måste laddas ibland. Det 12,0 kWh stora batteriet laddar du bekvämt i garaget medan du sover, även om du bara sover tre timmar, för längre tid tar det inte att ladda fullt med BMW Wallbox. Laddkapaciteten är 3,7 kW, med 1-fas. Konsekvensen blir att du faktiskt inte bara sparar pengar, du sparar också på miljön.

Prova själv

BMW 330e är ett exempel på att allt blir bättre och bättre i bilvärlden. Den är sprängfylld med ny och spännande teknik i nästan varje detalj, men vi vill inte ta ifrån dig glädjen att upptäcka nyheterna och landvinningarna på egen hand. För i grund och botten är det en ny BMW – för dig som älskar att köra – förmånligt!

Läs mer

På BMW:s webbplats kan du läsa mer om helt nya BMW 330e.

Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 1,4. NEDC korr: 1,6.
Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 32. NEDC korr: 37. EU6d-temp.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap