För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Alumni 103 unga idéer

Detta är alumninätverket för dig som varit med på listan för 103 unga företagare som Företagarna publicerat sen 2016. Det är också almuninätverket för dig som tävlat i Årets Unga Idé, en tävling Företagarna startade tillsammans med SIBA Bengt Bengtssonstiftelsen 2019. 

🚀Syftet med nätverket är att främja samarbete, kunskapsutbyte och affärsmöjligheter - att ni ska kunna hjälpa varandra att hitta lösningar och vägar framåt när det behövs.

Så här fungerar det: 

➡Gå med i denna Linkedin-grupp så är du med i nätverket. Här kan du ställa frågor och hjälpa andra i nätverket. 

📣Vi kommer endast godkänna ansökningar från de företag som varit med på listan 103 unga idéer eller tävlat i Årets Unga Idé. 

🤗Du behöver inte vara under 35 år för att gå med i alumni-nätverket, har ditt företag tävlat och du är grundare, ägare, partner eller har en annan aktiv roll är du varmt välkommen att gå med. 

🙌I samma forum hittar du också representanter för våra samarbetspartner som PRV Patent och registreringsverket, Business Sweden och Almi. 

Ta all hjälp du kan få, det är min varmaste rekommendation. Alla som erbjuder dig hjälp, tacka ja, för du kommer behöva den hjälpen.

Jennie-Lie Wickström, Midnattsbris i Östersund. 

Vad händer under ett år? 

Vi kommer erbjuda webinarier, workshops, föreläsningar och mentorskap för att stötta er tillväxt tillsammans med våra huvudpartners för Årets Unga Idé och listan 103 unga idéer. Du går på det som passar dig och din planering. 

Mest av allt så behöver ni förmodligen hjälp av andra företagare när problem och möjlighet uppstår, då använder du Linkedin-gruppen. Be om hjälp, ställ en fråga, stötta andra i nätverket. 

En del av er på listan har bra hjälp av en inkubator, eller andra aktörer som exmpelvis Almi, men när ni blir entreprenörer och företagen börjar växa kommer behovet av mer affärsnytta och därför har vi startat ett nätverk som kan förenkla era kontakter med näringslivet i hela Sverige. 

Du blir alltid inbjuden som gäst till årets deltävlingar och final och det är bland er vi letar rätt personer för att inspirera på event, i Företagarpodden och  artiklar för företagarna.se 

Frågor och funderingar? 

Kontakta oss här så svarar vi snabbt! 

I samarbete med