För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Driver du företag inom handel?

Utveckla din affär med medlemskap i Företagarna
Bli medlem!

Företagarna är en medlemsorganisation som företräder 60 000 företagare i hela Sverige.

Som medlem får du nätverk, förmåner och praktisk hjälp oavsett om du driver en fysisk butik eller e-handel. Företagarna finns i varje kommun och här kan du hitta företagarvänner för livet som också vill ha en levande stad, kan hjälpa dig med din internationella satsning eller hitta rätt leverantörer för din hemsida och e-handel.

Vanliga frågor och svar om medlemskapet

Spara med förmåner och väx din affär

Som medlem i Företagarna kan du sänka dina kostnader, få skräddarsydd försäkring, hjälp med frågor om anställda, rabatt på betalterminaler och mycket mer än så. Från 1790 kr/ år

Fortum - företag

Som medlem i Företagarna har du rabatt på din el. Här nedan kan du läsa om företagserbjudandet.

Juridisk rådgivning - utan extra kostnad

Vår mest uppskattade förmån.
Få fri tillgång till juridisk rådgivning som medlem hos oss. Ring hur ofta och hur länge du vill för svar på dina frågor om anställning, hyresavtal, deklaration, skatter och avgifter med mera. Dra nytta av vår expertis och känn dig trygg i alla situationer som rör ditt företag.
Till juridiska rådgivningen

Event och nätverk

Fördjupa din handelsverksamhet genom nätverk, trender och samarbete på Företagarnas event.

Diskutera företagsklimat, gå på kurser, nätverka och ha kul. Träffa likasinnade och hitta fördelar för att utveckla ditt företag.

Är du under 35 och driver företag? Läs mer om Företagarna Young.

Är du kvinna och driver företag? Läs mer om Företagarna W. 

Soloföretagare -utan anställda? Här finns Solo

Hitta event

Så sparar andra medlemmar

Maria Johanskog
"Gissa min glädje när jag märkte att vi sparar mer än 21 000 kronor per år på att byta försäkring till GARANT företagsförsäkring för medlemmar i Företagarna, säger hon."

Läs hela artikeln


Johan Backlund

"Det finns en väldigt förmånlig rabatt hos IKEA som vi ofta nyttjar, ibland kör de även extra fina rabatter vilket är mycket uppskattat, berättar Johan."

Läs hela artikeln

Anu Pöppel
"Firmabilen, eller lastbilen för den delen, är en utmärkt reklampelare för ditt företag." Företagaren Anu Pöppel valde att köpa en ny Volvo med 10 procents medlemsrabatt.

Läs hela artikeln


Fredrik Grind

"Det som var så positivt förvånande var att jag ringde i slutet av veckan och hon sa i telefonen att, du kan komma hit redan på måndag." Företagaren Fredrik Grind om sjukvårdsförsäkringen och hur snabbt det gick att få behandling.

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar om medlemskapet

Vi hjälper dig att nå framgång

Bli medlem i Företagarna
Teckna medlemskap