För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

IKEA - unikt erbjudande på hela sortimentet

Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig ett unikt erbjudande på hela IKEA sortiment när du handlar med IKEA företagskonto.

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna har du ett unikt erbjudande på hela IKEA sortiment (gäller ej servicetjänster, presentkort eller elavtal/solceller/värmepumpar). Erbjudandet gäller i samtliga IKEA varuhus samt e-handel – även kampanjer och FAMILY-erbjudanden. 

  • Rabatten dras automatiskt av på din faktura, vid alla dina inköp på IKEA.
  • För att ta del av erbjudandet, behöver du ha en Företagsfaktura på IKEA kopplat till Företagarnas avtal med IKEA. Logga in som medlem och ansök om det här nedan.

IKEA Family erbjudanden

Just nu har IKEA många fina IKEA-Family erbjudande, bland annat 20 % på alla köksluckor och lådfronter, vid köp av ett komplett kök (minst 6 köksstommar och 3 vitvaror), så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller 2/4 – 2/6

Som medlem i Företagarna får du ta del av alla dessa erbjudanden, förutsatt att du handlar med Företagsfaktura kopplat mot Företagarnas avtal med IKEA. IKEA Family rabatten syns direkt på kvittot och utöver den får du även din ordinarie förmånsrabatt (6%) på fakturan, för samtliga produkter.

Kampanjvillkor: Sista dag för beställning, för att ta del av IKEA Family erbjudandet är den 2 juni 2024 eller så långt lagret räcker.

Ta del av förmånen nu!

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Företagarna

Gör så här:

Logga in som medlem och ta del av erbjudandet. 

Spara på Ikeas bästa erbjudanden med Företagarnas app!

Optimera din inredning som företagare - ladda ner Företagarnas app.

Med appen får du tillgång till förmåner och information om alla aktuella kampanjer från bland annat Ikea.  Ladda ner appen idag och upptäck hur du kan spara pengar samtidigt som du håller din företagsinredning uppdaterad!

Du kanske också är intresserad av

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.