podcast news play företagaren I media förmån

Sendify – bonus på varje frakt

Du som är medlem i Företagarna får inte bara upp till 85% rabatterade fraktpriser med Sendify, utan får också tillgång till en generös fraktbonus.

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna får du pengar tillbaka genom en exklusiv fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5 % av värdet av det du skickat under en period av 6 månader. I praktiken betyder det att om du bokar frakter för 200 000 kronor per halvår, får du 10 000 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter. Skickar du regelbundet, kanske både pall och paket, blir det alltså en hel del pengar som du får tillbaka i din fraktbonus!

Sendify Plus

Du får heller inte missa Sendify Plus som är en tilläggstjänst till Sendify, som du kan köpa till för att få ännu billigare fraktavtal inrikes. Om du fraktar mycket inrikes, kan du alltså spara en hel del pengar på att även använda dig av Sendify Plus. Nedan har vi listat några exempelpriser.

Prisexempel (inkl. alla spårbara tillägg)

Sendify-Plus_Pristabell_NY.jpg

*Marknadspris är baserat på den öppna marknaden.

Ta del av förmånen nu!

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Företagarna

Gör så här:

Logga in som medlem och ta del av erbjudandet

Kontakta Sendify

Med Sendify slipper du långdragna förhandlingar för att få ett fraktavtal och istället bokar du din frakt i ett smidigt och modernt system med riktigt billiga priser. Sendify samlar majoriteten av Sveriges stora transportbolag i ett modernt bokningssystem, som automatiskt visar dig det billigaste priset och snabbaste ledtiden, för både inrikes- och utrikesfrakter. Du skapar bara ett kostnadsfritt företagskonto och betalar endast för de frakter som du bokar. 10 000 företag har redan testat, och bokar frakt med upp till 85 % rabatterade fraktpriser, med både DHL, TNT, DSV, FedEx och UPS.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.