podcast news play företagaren I media förmån faq

Sendify – Få pengar tillbaka på varje frakt

Du som är medlem i Företagarna får i snitt 20 % lägre fraktpriser med fraktbokningstjänsten Sendify och får även pengar tillbaka genom en fraktbonus när du fraktar paket, pall eller container.

Medlemserbjudande! Få 5 % fraktbonus på allt du fraktar

Som medlem i Företagarna får du pengar tillbaka genom en exklusiv fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5 % av värdet av det du skickat under en period av 6 månader.

Exempel: Om du bokar frakter för 200 000 kronor per halvår, får du 10 000 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter.

Få i snitt 20% lägre fraktpriser när du fraktar med Sendify

När du fraktar med Sendifys gratistjänst får du alltid i snitt 20 % lägre fraktpriser med DHL, UPS, DSV och TNT och upp till 30 % rabatt när du fraktar med Sendifys tilläggstjänst Sendify Plus. Du har alltså alltid tillgång till låga fraktpriser med Sendify – och nu även en fraktbonus!

Prisexempel (inkl. alla spårbara tillägg) 

Skicka paket, pall eller container via sjö, väg, flyg och tåg

I Sendify kan du som företagare frakta paket, pall och container med sjö, väg, flyg och tågfrakt. Du bokar smidigt dina mindre sändningar i Sendifys digitala fraktbokningssystem, och får hjälp med att boka dina större sändningar av Sendifys erfarna fraktförmedlare.

 

 

Ta del av förmånen nu!

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Företagarna

Gör så här:

Logga in som medlem och ta del av erbjudandet

Kontakta Sendify

Med Sendifys digitala plattform kan företagare av alla storlekar ta del av färdigförhandlade fraktavtal från fraktbolagen DHL, UPS, DSV och TNT och spara i snitt 20% på varje sändning. Paket, pall eller container, runt jorden eller runt hörnet – Sendify hjälper dig att frakta det smartare. Sedan Sendifys start 2016 har vi hjälpt över 15 000 småföretagare att spendera mindre tid och pengar på frakt och mer tid på att bygga företag. Skapa ett konto i
Sendify kostnadsfritt och utan någon bindningstid. Tillsammans sätter vi ditt företag i rörelse.

Du har väl appen?

Ladda ned Företagarnas förmånsapp så missar du inga erbjudanden!

Med appen har du hela tiden koll på aktuella rabatter och erbjudanden. Här hittar du även ditt medlemsbevis som kan vara bra att ha till hands när du ska använda förmånerna. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.