Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

 • Legitimera dig med BankId.
 • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
 • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-18. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

GARANT Bil

Trygg och flexibel fordonsförsäkring för företagare. För dig som kör mycket i tjänsten är en bra bilförsäkring extra viktig. GARANT Bil har bland annat fri körsträcka och 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott.

Nyhet!
Nu kan du teckna samlingsförsäkring.

Trygg bilförsäkring för dig som företagare

En bra bilförsäkring är ett måste för dig som kör mycket. GARANT Bil är en av Företagarnas mest förmånliga försäkringar och omfattar bland annat fri körsträcka och 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott.

Vi erbjuder en smidig offerthantering, och försäkringens omfattning och självrisker kan anpassas till just ditt företags behov och önskemål, vilket i sin tur innebär att du kan påverka premien. Du har även möjlighet att teckna kompletterande försäkring för bland annat hyrbil, trafikolycksfall och egendom i bil.

Försäkringen kan tecknas för samtliga fordonstyper (ej yrkestrafik) som ägs av ditt företag.

Fördelar med GARANT Bil

 • Låga premier
 • Fri körsträcka
 • 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott
 • Ersätter skador till följd av feltankning
 • Maskinskada upp till 8 år eller 15 000 mil
 • Allrisk ingår, ersätter skador i kupén och nyckelförlust
 • Snabb skadeservice
 • Självriskeliminering vid stöld om fordonet har Smart DNA

GARANT Bil är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB och försäkringsbolaget Protector Försäkring Sverige, Filial av Protector. Willis Towers Watson distribuerar och administrerar försäkringen.

Samlingsförsäkring för företag med fler än 10 fordon

Det ska vara smidigt för dig att hantera försäkringarna för företagsfordon även om du har många fordon. Med GARANT Bil finns möjligheten att teckna försäkring för alla fordon via ett samlingsavtal om ditt företag har fler än 10 fordon. Ett samlingsavtal ger dig: En enklare administration för dig då försäkringsbolaget använder ett samlingsbevis i Trafikregistret för att löpande få uppdaterad information om ditt företag säljer eller köper nya bilar. Du behöver inte informera om ändringar eller be om offerter för enskilda fordon. Ett försäkringsbrev för alla fordon och en faktura där alla förändringar under året avräknas i samband med förnyelsen varje år. Genom att samordna alla fordonsförsäkringar på ett avtal får du ofta en lägre premie än om du tecknat enskild försäkring för varje fordon i olika försäkringsbolag. Önskar du en offert, ring 08-406 17 00 eller mejla sakforsakring@foretagarna.se

Detaljerad information

Produkt- och förköpsinformation GARANT Bil

Villkor

Allmänna avtalsbestämmelser

Vanliga frågor och svar

Premien sätts individuellt. Fyll i Ansökan om offert på den här sidan så återkommer Willis Towers Watson med offert. Du kan också kontakta sakforsakring@foretagarna.se. Notera att du måsta vara medlem i Företagarna för att få offert.

Försäkringen ersätter den del av vagnskade- eller vagnskadegarantisjälvrisken som överstiger 2 500 kr. Ersättningsbelopp högst 5 000 kr. Saknar du vagnskadeförsäkring ersätter försäkringen den del av skadan som överstiger 2500 kr. Ersättningsbelopp högst 5 000 kr. Vid olycka med vilt eller tamdjur måste även en polisanmälan göras.

Försäkringen gäller för företagsägda samt privatägda fordon avsedda att brukas i verksamheten.

Hyrbilsförsäkringen ger dig ersättning för en del av kostnaden för att hyra bil om fordonet blir stulet eller inte kan användas vid skada.
GARANT Bil gäller med fri körsträcka.

Om ditt fordon skadas, kontakta alltid Protector, som är försäkringsgivare, innan du anlitar någon för att reparera skadan. Enklast är att anmäla skadan på www.protectorforsakring.se

Nej, det behöver du inte, eftersom vi får informationen om av-/påställningen från Transportstyrelsen.

Ansökan om offert GARANT Bil

Jag är medlem i Företagarna

För att ansöka om offert behöver du vara medlem i Företagarna. Läs mer och bli medlem här.

Få en offert
Få en offert

Intresserad?

Kontakta mig

Anmäl skada

Skadeanmälan för GARANT Bil

För att göra en skadeanmälan, klicka här.

Vid anmälan om skada ska alltid ”Företagarna” och försäkringsnummer anges.

Vid frågor, skicka e-post till skador@protectorforsakring.se eller ring tel 08-410 637 00 (Öppet måndag - fredag 09:00 - 17:00).

Vid akuta frågor utanför kontorstid dirigeras samtalet vidare till skadejour på Assistancekåren.

"En mycket prisvärd bilförsäkring. Jag bytte till GARANT Bil och premien på min Volkswagen Caddy blev betydlig lägre. Försäkringen erbjuder en mycket förmånlig självrisk. Jag hade en skrämmande hög självrisk på min gamla bilförsäkring."

Michael Isa

Skarphagens cykel, Norrköping