Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

GARANT Bil

Trygg och flexibel fordonsförsäkring för företagare. För dig som kör mycket i tjänsten är en bra bilförsäkring extra viktig. GARANT Bil har bland annat fri körsträcka och 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott.

Trygg bilförsäkring för dig som företagare

En bra bilförsäkring är ett måste för dig som kör mycket. GARANT Bil är en av Företagarnas mest förmånliga försäkringar och omfattar bland annat fri körsträcka och 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott.

Vi erbjuder en smidig offerthantering, och försäkringens omfattning och självrisker kan anpassas till just dina behov och önskemål, vilket i sin tur innebär att du kan påverka premien. Du har även möjlighet att komplettera din försäkring med BilAllrisk som ger ersättning vid feltankning, skador i kupé och rätt till hyrbil.

Försäkringen kan tecknas för samtliga fordonstyper (ej yrkestrafik) som ägs av ditt företag.

Fördelar med GARANT Bil

  • Låga premier
  • Fri körsträcka
  • 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott
  • Maskinskada upp till 8 år eller 15 000 mil
  • Snabb skadeservice

GARANT Bil är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB och försäkringsbolaget Folksam . Willis Towers Watson distribuerar och administrerar försäkringen.

Samlingsförsäkring för företag med fler än 10 fordon

Det ska vara smidigt för dig att hantera försäkringarna för företagsfordon även om du har många fordon. Med GARANT Bil finns möjligheten att teckna försäkring för alla fordon via ett samlingsavtal om ditt företag har fler än 10 fordon. Ett samlingsavtal ger dig: En enklare administration för dig då försäkringsbolaget använder ett samlingsbevis i Trafikregistret för att löpande få uppdaterad information om ditt företag säljer eller köper nya bilar. Du behöver inte informera om ändringar eller be om offerter för enskilda fordon. Ett försäkringsbrev för alla fordon och en faktura där alla förändringar under året avräknas i samband med förnyelsen varje år. Genom att samordna alla fordonsförsäkringar på ett avtal får du ofta en lägre premie än om du tecknat enskild försäkring för varje fordon i olika försäkringsbolag. Önskar du en offert, ring 08-406 17 00 eller mejla sakforsakring@foretagarna.se

Detaljerad information

Produkt- och förköpsinformation GARANT Bil 2023/24

Vanliga frågor och svar

Ansökan om offert GARANT Bil

Jag är medlem i Företagarna

För att ansöka om offert behöver du vara medlem i Företagarna. Läs mer och bli medlem här.

Få en offert
Få en offert

Intresserad?

Kontakta mig

Anmäl skada

Skadeanmälan för GARANT Bil

För att göra en skadeanmälan, klicka här.

Vid anmälan om skada ska alltid ”Företagarna”, försäkringsnummer samt bilens registreringsnummer anges.

Vid frågor, skicka e-post till motorskador.foretag@folksam.se eller ring tel 08-772 81 40 (Öppet måndag - fredag 07:30 - 17:00).

Vid akuta frågor utanför kontorstid kontakta Folksams jour 0771-45 00 00.

"En mycket prisvärd bilförsäkring. Jag bytte till GARANT Bil och premien på min Volkswagen Caddy blev betydlig lägre. Försäkringen erbjuder en mycket förmånlig självrisk. Jag hade en skrämmande hög självrisk på min gamla bilförsäkring."

Michael Isa

Skarphagens cykel, Norrköping