Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

Hälsoportalen

Hälsofrämjande tjänster för dig med GARANT Sjukvård. I Hälsoportalen ingår bl.a. samtalsstöd och psykologhjälp, KBT-baserade hälsoprogram och artiklar och inspiration till en hälsosam livsstil. I samarbete med Länsförsäkringar och SOS International.

Hälsoportalen är samlingsplatsen för de hälsofrämjande tjänster och även alla kontaktuppgifter du behöver ha tillgång till för att kunna nyttja din sjukvårdsförsäkring. Här har du möjlighet att göra en hälsoprofil för att få bättre koll på din hälsa. Du hittar även KBT-baserade hälsoprogram samt får tillgång till inspiration och artiklar för en hälsosam livsstil.

Hälsotjänsterna erbjuds i samarbete med SOS International, som är fristående från Företagarna och Länsförsäkringar, och arbetar under full sekretess.

Samtalsstöd och chefsstöd 

Har du en GARANT sjukvårdsförsäkring och känner oro, har du möjlighet att använda dig av Samtalsstödet per telefon. Du kan få prata med en psykolog, jurist, ekonom eller hälsocoach. Är du chef eller har personalansvar, kan du nyttja Chefsstödet.

Ring: 0771-666 115

Läs mer om Samtalsstödet och Chefsstödet här

halsoportal-LF.PNG

Besök Hälsoportalen

Ett nummer för allt som rör din hälsa Tel 0771-666 115

Ring sjukvårdsförmedlingen för rådgivning, tidsbokning hos vårdgivare, personligt samtalsstöd, chefsstöd eller rådgivning av hälsocoach. Öppettider Sjukvårdsrådgivning och samtalsstöd: 08:00-19:00 (19:00-08:00 jourbemanning) Tidsbokning hos vårdgivare: vardagar 08:00-17:00