headphones newspaper video-player

Nu släpper vi biljetterna till årets företagarfest!

Den 11 oktober hyllar vi alla Sveriges företagare i Stockholms stadshus.

Årets Företagare Sverige 2018

Mohammad och Hamid Khanahmadi, Tolkresurs Sverige

Årets Företagare & Årets Unga Företagare

Vårt finaste pris för dig som är företagare

Årets Unga Företagare 2018

Noel Abdayem, The Humble Co

Årets Företagare

Vad är Årets Företagare?

Årets Företagare och Årets Unga Företagare delas ut varje år av Företagarna. Nästan varje vecka utses Årets Företagare i en kommun. Priset är över 80 år gammalt och många stolta företagare har fått priset genom åren.

Kommun och region

Årets Företagare i din kommun

Det är i din kommun allt börjar, det är där du ska nominera din kandidat för att hen ska stå på scenen i Stockholms stadshus som vinnare. Du kan hitta din region i menyn ovan eller läsa mer på denna sida om hur du nominerar till Årets Företagare.

kommande Deltävlingar
Nominerade 2019

Årets regionala vinnare

Här kommer ni hitta dem, årets finalister för Årets Företagare Sverige och Årets Unga Företagare 2019. Alla är ännu inte utsedda så du får hålla dig till tåls ett tag till och sidan uppdateras löpande med ny information.

Årets Unga Företagare 2019

Är du Årets Unga Företagare i Sverige 2019?

Nominera dig själv eller en vän senast den 1 juli 2019. Priset går till en företagare som är 35 år eller yngre, har god lönsamhet, är en ledare och förebild och visar prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras. Det går även bra att nominera en duo eller trio medgrundare. Priset delas ut i samarbete med Almi.

logga1146.jpg

Partners
Utställare 2019