Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

Om Företagarna

Företagarna är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika.

Som medlem i Företagarna får du tillgång till förmåner och rabatter som endast stora företag normalt kan förhandla fram. I kraft av våra ca 60 000 medlemmar har vi tagit fram ett paket av speciellt anpassade förmåner för dig som är företagare.

En viktig del i detta paket är för­säkringar. För att du ska kunna fo­kusera på din verksamhet och inte oroa dig för allt som kan hända är det viktigt att ditt företag, du och din familj är rätt försäkrad.

Vi erbjuder försäkringar som är anpassade för dig som företagare, dina anställda, ditt företag och din tjänstebil. För att teckna en försäkring behöver du vara medlem i Företagarna.

Läs mer om medlemskap i Företagarna här.