Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

GARANT Tjänstegruppliv

Extra trygghet för dina medarbetare och deras familjer. GARANT Tjänstegruppliv är en livförsäkring för dina anställda, och ger därmed extra trygghet till dina anställdas familjer. Passar företag som inte har kollektivavtal.

Ekonomisk trygghet för dina medarbetare och deras familjer

Med en GARANT Tjänstegruppliv kan du känna dig säker att om det värsta händer dig eller dina medarbetare, får efterlevande en ökad ekonomisk trygghet. Det är ett enkelt och billigt sätt att livförsäkra dina anställda tjänstemän och på så sätt skapa ett extra försäkringsskydd för familjen.

  • Tjänstegrupplivförsäkring för företag som inte har kollektivavtal
  • Ersättning till efterlevande vid dödsfall
  • Försäkringsbeloppet är sex prisbasbelopp
  • Försäkringen kostar bara 39 kronor per månad och anställd

Förmånstagare, de som ska få pengarna vid dödsfall, är i första hand make eller sambo och i andra hand den försäkrades arvingar. Om den försäkrade har barn som inte har fyllt 20 år vid dödsfallet, betalar vi också ut ett extra engångsbelopp till barnen.

GARANT Tjänstegruppliv erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar och ger dig som verksam företagare och dina anställda tjänstemän en livförsäkring som motsvarar kollektivavtalens tjänstegrupplivförsäkring.

Detaljerad information

Produktblad GARANT Tjänstegruppliv

För- och efterköpsinformation

Villkor 2024

Vanliga frågor och svar

Ansök här

Intresserad?

Kontakta mig

Anmäl skada

Vill du göra en skadeanmälan, kontakta oss på tel. 08-406 17 77 eller personforsakring@foretagarna.se så hjälper vi dig direkt.