podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Misstagens Mästare

Misstagens Mästare 2018

Sveriges populäraste turné kommer nu till Piteå och Halmstad!

Lyssna på när några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer avslöjar hur man gör – och inte gör – för att lyckas som företagare. 


Lär av andras misstag! Som deltagare får du koll på vilka misstag andra företag har gjort men hur de lyckades bemästra utmaningarna och hur bra det blev till slut. Plus att du får tips från lokala entreprenörer, kan få rådgivning om försäkringar, nätverk och juridiska frågor.

Lär av andras misstag på Sveriges ledande mötesplats för företagare. Knyt nya kontakter och lyssna till talare som Frida Boisen, ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands, Pär Johansson, ledare för Glada Hudik-teatern, Företagarnas styrelseordförande Fabian Bengtsson och ”Appdrottningen” Susanne Birgersdotter.

Varje Misstagens Mästar är unikt, för mer information om just det Misstagens Mästare du är intresserad av läs mer och anmäl dig här: 

Misstagens Mästare i Piteå 6 november

Misstagens Mästare i Halmstad 13 november

Över 100 000 företagare deltog på våra event och aktiviteter under 2017 – välkommen du också!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.