podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Komplett Företag - IT produkter och kontorsutrustning

Som medlem i Företagarna får du rabatt på stora delar av Komplett Företags sortiment. De erbjuder IT-produkter och hemelektronik för skiftande behov och ger dig vägledning för en enklare IT-vardag.

Komplett Företag är en del av den norska koncernen Komplett Group - en av Nordens största näthandelsaktörer med totalt åtta nätbutiker som säljer datorkomponenter, PCs, hemelektronik och andra relaterade tillbehör till slutkunder och återförsäljare. 

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna får du ta del av ett exklusivt prisavtal på Komplett Företag. De erbjuder Företagarnas medlemmar nedan rabatter. För att se exakta priser på resp. produkt och ta del av erbjudandet, loggar du in nedan. 

På Komplett Företag handlar du smidigt med kort eller faktura och du har du alltid fri frakt på alla orders som överstiger 5000 kr. ex moms i ordervärde. 

Produktgrupp Rabatt upp till (%)
Datorer och surfplattor 4%
Monitor 6%
Telefon 4%
Lagringsmedia 12%
Kablar 30%
Nätverk 5%
Skrivare / Scanner 4%
Möss och tangentbord 7%
Tillbehör PC 6%
Tillbehör Telefon / surfplatta 12%
Kök och vitvaror 12%
Övrigt  3%

 

Ta del av förmånen nu!

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Företagarna

Gör så här:

Logga in som medlem och ta del av erbjudandet

Komplett företag är en del av den norska koncernen Komplett Group som är en av Nordens största näthandelsaktörer med totalt åtta nätbutiker som säljer datorkomponenter, PCs, hemelektronik och andra relaterade tillbehör till slutkunder och återförsäljare. Komplett Group omsätter 17 miljarder SEK och har totalt 1200 anställda i Norden.

Under hösten 2020 startade Komplett sin fullskalade satsning mot små- och medelstora bolag i Sverige och det genom det nya varumärket Komplett Företag.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.