podcast news play företagaren I media förmån faq

Ekonomi

Här hittar du erbjudanden och rabatter på bland annat kortterminaler, betallösningar, bokföringssystem, deklaration, bank och finansieringslösningar.  

Är du inte medlem än? Bli det här!

Alla erbjudanden inom ekonomi

Bli medlem du också!

Tillsammans kan vi påverka politiker, förhandla rabatter på allt företagare behöver, få ny kunskap och bygga Sveriges största affärsnätverk för företagare.
Teckna ditt medlemskap här

Du har väl appen?

Ladda ned Företagarnas förmånsapp så missar du inga erbjudanden!

Med appen har du hela tiden koll på aktuella rabatter och erbjudanden. Här hittar du även ditt medlemsbevis som kan vara bra att ha till hands när du ska använda förmånerna. 

Gör affärer med medlemmar

Använd det digitala verktyget Medlem söker medlem för att hitta nya samarbeten och kunder. Sök medlemmar på din ort eller utifrån verksamhet.
Sök medlem

Redigera din företagsprofil

Du som är medlem finns automatiskt med i Medlem söker medlem. Se till att din företagsprofil är uppdaterad så att andra medlemmar kan hitta dig.
Uppdatera din profilsida

Här hittar du alla våra medlemsförmåner inom...

Ekonomi

Här hittar du erbjudanden och rabatter på bland annat kortterminaler, betallösningar, bokföringssystem, deklaration, bank och finansieringslösningar. 

Se dina rabatter hos Mercell, Nets betallösningarSEB, Årsredovisning Online, Froda och Visma Spcs

 

Bilar, drivmedel och hyrmaskiner

Sänk dina kostnader på köp eller leasing av ny tjänstebil, drivmedel och elbilsladdning. Du kan även spara pengar vid köp av verktyg och hyra av maskiner. 

Hotell och resor

För dig som reser i tjänsten finns många kronor att spara genom att nyttja medlemsförmånerna på tåg, flyg, hyrbil och hotell. 

Kontor, IT & telefoni

Sänk dina kostnader på inköp av möbler, IT-produkter och kontorsmaterial. Du får även rabatt på elavtal, både privat och för företag. 

Se dina erbjudanden hos IKEA, Fortum, Telness, Dustin och Lyreco

Frakt

Skickar du paket? Vi har förhandlat fram riktigt fina rabatter på transport och frakt till dig som medlem. 

Se dina rabatter hos DB Schenker och Sendify

Rådgivning och rekrytering

Som medlem får du juridisk hjälp, tillgång till avtal och mallar och hjälp vid rekrytering. Fri juridisk telefonrådgivning ingår i ditt medlemskap. 

Försäkringar

Som medlem i Företagarna kan du teckna försäkring till förmånliga villkor, för dig och dina anställda, ditt företag och din tjänstebil.  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.