podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

BMW - rabatt på tjänstebil

Som medlem i Företagarna har du upp till 10 procent rabatt vid köp av tjänstebil från BMW.

BMW har alltid legat i framkant av den tekniska utvecklingen, men nu arbetar de hårdare och smartare än någonsin. Det har gjort dem till Europas ledande tillverkare av elektrifierade bilar. Utvecklingen går fort och senast år 2023 kommer de att ha 25 laddbara modeller i sitt program. BMW har bara sett början – framtidens körglädje är elektrisk. 

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna har du 10 % rabatt vid köp av tjänstebil (inkl. fabriksmonterad utrustning) från BMW. För BMW i-modeller* har du som medlem 7 % rabatt (inkl. fabriksmonterad utrustning). Läs mer om BMWs laddbara bilar.

*Rabattavtalet gäller ej modellerna iX1 samt iX3

Ta del av förmånen nu!

Gör så här:

  • Kontakta din återförsäljare av BMW.
  • För att få reducerat pris vid beställning behöver du uppvisa ett giltigt medlemsbevis i Företagarna. Beviset hittar du enklast i appen ”Företagarna Förmåner”. Du kan också ta med ditt medlemsnummer till återförsäljaren.

Du har väl appen?

Ladda ned Företagarnas förmånsapp så missar du inga erbjudanden!

Med appen har du hela tiden koll på aktuella rabatter och erbjudanden. Här hittar du även ditt medlemsbevis som kan vara bra att ha till hands när du ska använda förmånerna. 

Relaterat innehåll

Dustin - rabatt på IT-produkter

Medlemsrabatt på IT-produkter. Som medlem hos Företagarna får du rabatt på stora delar av Dustins sortiment, unika erbjudanden och 30 dagars kredittid.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.