För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Maria Berghäll, Piece of Value

Företagaren som inspirerat, coachat och utbildat över 250 000 människor.
Entreprenören och föreläsaren Maria Berghäll inledde sin yrkeskarriär som entreprenör 2004 för att redan året därpå utses till både svensk och europeisk mästare i Ung Företagsamhet.

Idag är hon en känd entreprenörskapsprofil och sitter bland annat med som ledamot i Företagarna Österåker där hon kämpar för att skapa bra möjligheter för unga och kvinnliga entreprenörer.

— Jag är uppvuxen i en företagskultur där du måste lyckas tidigt, det är högt tempo och prestigefullt. Det är en osund stress och för mig blev det så att jag gick in i väggen som 23-åring. Idag handlar det för mig om att bygga den entreprenörslivsstilen som passar mig och mitt liv. Och verkligen veta varför jag gör det här.

Idag är Maria Berghäll vd och grundare för Piece of Value, ett företag som bedriver konsultverksamhet inom ledarskap, entreprenörskap och kommunikation. Som flitigt anlitad föreläsare har hon beskrivits som en svensk kombination av Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey, som genom kunskap, inspiration och humor får publiken med sig från start.

— En dag i mitt liv ser aldrig likadan ut och det är det som jag tycker är roligt. Att stå på en stor scen, jobba med storbolag, att coacha unga. Det är mixen som gör att jag fortfarande gör det här.

Under de senaste tio åren har Maria Berghäll inspirerat, coachat och utbildat över 250 000 människor, framförallt i Sverige men även i Latinamerika och Kenya.

För hennes engagemang som utbildningsledare inom värdebaserat ledarskap har hon dessutom fått ta emot tack från H.M. Konungen vid en ceremoni på slottet.