För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hållbart företagande med Företagarna Öresund

Publicerad 28 jul 2020

Styrelsen i Företagarna Öresund har tagit beslut om att engagera oss i och lyfta fram lokala företag som arbetar med hållbarhet på olika sätt. Vi vet att det finns många sätt att arbeta hållbart och  vill gärna
att våra medlemmar delar med sig med av sina erfarenheter. Vi kommer under hösten att intervjua några medlemmar som på olika sätt anpassat eller inriktat sitt företagande med hållbarhet i fokus.


Därför vill vi uppmana alla våra medlemmar att höra av sig till oss och berätta om vad ni i ert företag jobbar med kring hållbarhet. Det kan vara både smått och stort, allt är lika viktigt och intressant.

Vi kommer gärna ut och besöker er för en intervju.

Vi utgångspunkt i FN:s Globala Hållbarhetsmål 2030, och man blir överraskad av hur mycket som ryms inom bara ett enda mål.

För er som ännu inte kommit igång men vill ställa om till en mer hållbar verksamhet kommer vi kunna erbjuda mindre utbildningar och rådgivning.

Vad är egentligen hållbarhet – läs mer här !

Följ oss på facebook för att läsa om intervjuerna och inspireras av andra företagares historier! 

Fler nyheter från Företagarna