headphones newspaper video-player

Dags att nominera Årets Företagare i Varberg 2020

Publicerad 18 maj 2020

Årets företagare har delats ut i drygt 30 år i Sverige. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Företagarna delar ut Årets Företagarpris för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer.

Förra året utsågs Ästad Vingård till Årets företagare i Varberg och som Ung Årets Företagare Filmaren Simon Lautrup.

Vem vill du se som Årets Företagare?

Man kan nominera ett eller flera förslag. De nominerade behöver inte vara medlemmar i Företagarna men skall ha sin hemvist i Varbergs kommun. Naturligtvis kommer era förslag att hanteras konfidentiellt. Du kan även nominera Årets Unga Företagare (under 30 år)

Priset kommer att delas ut under festliga former på VarbergsGalan fredagen den 23 oktober. Så boka denna dag redan nu i din almanacka, eller anmäl dig direkt till varberg@foretagarna.se

Juryn består av Företagarnas styrelse samt representanter för näringslivet och kommunen. Gå in på länken nedan och nominera den/de du vill se som Årets Företagare 2020. Vi vill ha ditt förslag senast 30 juni

Vid frågor kontakta amanda@nwevent.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor