podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Flexibelt kontorsavtal ger nya fördelar

Företagarna Syd kan idag erbjuda en ny bra förmån för dig som är verksam i Skåne & Blekinge. Mindparks flexibla lösningar för kontor, vare sig det gäller mötesrum eller arbetsplatser, är helt enkelt attraktivt för många nu i dessa tider.
Erbjudande

Mindpark

1. Flexibla kontors- och möteslokaler i Skånes största städer 
Vi har både mötesrum och arbetsplatser som kan bokas per timme eller per dag. Det går också att ha ett månadsabonnemang hos oss där man kan vara dagligen i våra olika lokaler. Genom detta väldigt bra erbjudandet har du som medlem i Företagarna alltid 25% rabatt på att boka rum för möten eller arbetsplats för en dag eller ett visst antal timmar. Du har även 25% rabatt på månadsabonnemang de första 6 månaderna vid tecknande av ett nytt avtal.

2. Satellitkontor - kontor i flera städer enkelt och kostnadseffektivt
Genom att ha ett litet "satellitkontor" på Mindpark kan du enkelt ha ett extra kontor i en annan stad. Här finns allt som finns på ett helt kontor. Ergonomisk anpassad arbetsmiljö, skrivare, reception, mötesrum, restaurang och såklart ingår kaffe! Vi erbjuder 25% rabatt på 6 månader på nya avtal för dig som vill erbjuda ett flexibelt alternativ för dina anställda.

Läs mer om Mindpark

Mindpark är hem för många små och stora företag i södra Sverige. De har blivit en hubb för företagsamma personer med ett nytänkande mindset. Det finns en inbyggd kultur av att ge råd och utbyta erfarenheter. Mindpark finns i centrala Malmö, Hyllie, Lund och Helsingborg och har ca 900 företag i sitt nätverk.

Så här nyttjar du erbjudandet

Kontakta Malin för att nyttja förmånen och boka in ett möte på Mindpark. Se till att du kan visa upp ditt medlemsbevis (finns att ladda ner i Företagarnas App) om och när du skriver avtal. Är du ännu inte medlem men vill nyttja denna rabatt så kontakta oss här.

Malin Berglund
Head of Partnerships
Mindpark Group AB
Phone: 079-104 24 04
Mail: malin@mindpark.se
Webb: www.mindpark.seRäkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.