podcast news play företagaren I media förmån
Förmån Företagarna Lidingö - Adesso

Adesso rabatt på kaffemaskiner

Adesso AB erbjuder dig som är medlem i Företagarna Lidingö minst 20 procent rabatt på rekommenderar pris på kaffelösning till företaget. Läs mer på www.adesso.se

Adesso drivs av Henrik Hanner. Företaget som grundades 1994 är grossister i kaffe, kaffemaskiner o tillbehör, skärmaskiner o övriga elektriska små hushållsmaskiner.

Företaget erbjuder följande märken: GAGGIA, Arcaffé , Mazzer, Ritter, Forever, Sansone, Biepi, Aerolatte, Montana, Caroni, Imperia, Ilsa, Crema Pro, Le Piantagioni Del Caffè, Must, Caffitaly.

Det du kanske inte visste om Henrik är att han kallas för hobbyItalienare tack vare sin kärlek till skidåkning i de Italienska alperna, maten och espresso! Därför satte han igång att förändra kaffevanorna i Sverige 1994 med att sälja Espressomaskinernas Espressomaskin, GAGGIA.  

”Vad som än förmådde Achille Gaggia för 75 år sedan att pressa några fingerborgar vatten genom 7 gram kaffepulver med ett tryck på nio bar, vet man inte, men han fick upp ångan på kulturhistorien och gav finsmakaren aptit”.

Nu erbjuder han alla medlemmar i Företagarna minst 20% på hela sortimentet!

Kontakta Henrik på henrik@adesso.se och be att få mer information om erbjudandet och berätta så klart att du är medlem i Företagarna.

Du hittar Adesso i fina lokaler i Stockby Företagsby och på webben, adesso.se 

Fler förmåner som gäller för dig som är medlem i Företagarna Lidingö

Till Företagarna Lidingös hemsida

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.