podcast news play företagaren I media förmån

Nets - kortinlösen

Ta emot de bästa korten för din verksamhet, antingen i en fysisk butik eller i en webbshop på nätet. Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig förmånliga rabatter hos Nets – en av Nordens främsta betalningsaktörer.

Med kortinlösenavtal från Nets får du en mängd fördelar så som att du har möjlighet att ta emot kortbetalningar från Visa, MasterCard, Visa Electron, V PAY, Maestro, Diners Club/Discover, JCB, American Express och UnionPay. Du får snabbt betalningarna till din bank och du erhåller goda rapporteringstjänster. Logga in för att se priser för kortinlösen. 

Erbjudande

Just nu - Extra bra erbjudande för nya kunder!

Just nu erbjuder Nets dig som medlem sänkta priser på kortinlösen. Så passa på att byta till Nets inlösenavtal redan idag och spara pengar från första transaktionen. Logga in nedan för att ta del av nykundserbjudandet.

Priserna gäller endast nya kortinlösenkunder till Nets om avtal tecknas innan den 31 december 2021.

 

Så här gör du

För att komma igång med Företagarnas avtal, ta kontakt med Nets säljavdelning tel: 08-609 92 15 (mån-fre 8-17). E-post: sales-se@nets.eu 

För frågor gällande pågående ansökan eller befintligt avtal på kortinlösen, kontakta Nets kundservice kortinlösen tel: 0771 22 00 55. E-post: kortinlosen-se@nets.eu 

Övriga tjänster

Nets betalterminal

Medlemmar i Företagarna erhåller 15 % rabatt på månadshyran på Nets betalterminaler (gäller ej kassakopplade terminaler). Utöver detta slipper du som medlem Nets startavgift på 495 kr. Läs mer

 

My Nets - Tillgång till all transaktionsdata

Med online-verktyget MyNets har du tillgång till transaktionsdata när som helst - var som helst. Du får full översyn på alla avtal samt av alla transaktioner som sker via avtal med Nets. 

Nets MyPayments – ger dig en översikt

Med appen Nets MyPayments får du en översikt av ditt företag och insikter om dina kunder och deras köpbeteende, så att du kan öka din omsättning! Det enda du behöver för att logga in och se dina data i appen är ett inlösenavtal med Nets.

 

Logga in för att se priser kortinlösen för Företagarnas medlemmar

 

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.