podcast news play företagaren I media förmån

Onlinekurs i sälj, ekonomi och ledarskap

Det här är en kurs som du kan gå på distans, när och var det passar dig bäst. Den går innehåller tre områden som är viktiga att ha koll på för i stort sett alla småföretagare, nämligen ekonomi, försäljning och ledarskap.

Företagarna Utbildning erbjuder företagsledare och ledare i mindre ägarledda företag en tidseffektiv och verklighetsanpassad kurs som bockar av flera viktiga framgångsfaktorer inom ledarskap, försäljning och ekonomi.

Ledarskap, försäljning och ekonomi

Samhällsutvecklingen går fort till följd av megatrender som digitalisering, automatisering och globalisering. Förändringstakten gör att småföretagare behöver ett bra och stödjande ledarskap, ett nytänkande i säljarbetet och en effektiv ekonomisk uppföljning. Kursen ger tillgång till konkreta verktyg och åtgärder som direkt kan genomföras på företaget.

Alla kurstillfällen online som live-webinarier

Kursen pågår under fyra veckor och är uppbyggd av live-webinarier på nätet, som spelas in. Dessa varvas med självstudier. Upplägget ger dig maximal flexibilitet så att du kan fortsätta arbeta parallellt med kursen.

Pris, datum, anmälan och mer information

All information om kursen hittar du på den här sidan. 

Den här kursen var värd att gå, säger Björn Svensson

Det här är det nya sättet att fortbilda sig. Det blir inte en massa spilltid på resor och annat. Man sätter sig bara framför datorn och loggar in. Det blir pang på. En och en halv timmes webinarier per gång är precis lagom. Längre tid orkar man inte koncentrera sig, säger Björn Svensson.

Läs vad företagsrådgivaren Björn Svensson tyckte om att gå kursen Boosta din lönsamhet. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.