headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna förmånsapp - hjälper dig spara tid och pengar

Ladda ner appen och kom igång att nyttja dina medlemsförmåner

Du som är medlem i Företagarna har tillång till Företagarnas samtliga nationella medlemsförmåner. Genom att nyttja dem, sparar du både tid och pengar och får tillgång till rabatter och erbjudanden som annars endast de stora företagen kan ta del av. För att göra det enkelt för våra medlemmar att nyttja medlemsförmånerna, har vi utvecklat Företagarna förmånsapp.

Så här gör du

Ladda ner appen i App store eller Google Play*.

För att ta del av samtliga nationella medlemsförmåner, loggar du in i appen med samma medlemsuppgifter som när du loggar in på Mina sidor på www.foretagarna.se (dvs. din epost och valt lösenord).

Första gången du loggar in i förmånsappen så behöver du aktivera ditt konto genom att begära ett nytt lösenord. Du väljer "Logga in" i appen och klickar på länken ”begära ett nytt lösenord”. Ange din epost som du angav vid registrering av ditt medlemskap och så kommer du inom kort att få en länk till din mail för att sedan välja nytt lösenord.

*Appen kräver Android 7.0 eller senare version.

 

Fördelar med Företagarna förmånsapp

Du använder appen för att nyttja medlemsförmåner och hela tiden vara uppdaterad på aktuella kampanjer och erbjudanden. Utöver det har du ditt medlemsbevis, så behöver du bekräfta ditt medlemskap i samband med att du nyttjar en förmån t.ex. bilköp, är det bara att visa medlemsbeviset i appen. OBS! Appen kan inte nyttjas av de som innehar ett stödjande- eller studentmedlemskap.

För att inte behöva logga in på nytt när du förflyttar dig inne i appen, krävs att du stänger av ”privat” surfläge i Apple Safari och inte surfar ”Inkognito” i Google Chrome. Detta för att vi vill ge dig den bästa och smidigaste användarupplevelsen.

Har du frågor?

Kontakta i så fall gärna Företagarna medlemssupport  08-406 18 65 eller maila medlemssupport@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap