podcast news play företagaren I media förmån

Företagarna förmånsapp - hjälper dig spara tid och pengar

Ladda ner appen och kom igång att nyttja dina medlemsförmåner.

Du som är medlem i Företagarna kan spara både tid och pengar genom att nyttja dina medlemsförmåner. I Företagarna förmånsapp har du tillgång till alla rikstäckande medlemsförmåner och kan enkelt ta del av aktuella erbjudanden.  I appen hittar du även ditt medlemsbevis, som du kan behöva visa upp för att nyttja dina medlemsförmåner. 

Så här gör du:

Ladda ner appen i App store eller Google Play*.

För att ta del av medlemsförmånerna, loggar du in i appen med samma medlemsuppgifter som när du loggar in på Mina sidor på www.foretagarna.se (dvs. din e-post och valt lösenord).

Första gången du loggar in behöver du aktivera ditt konto genom att begära ett nytt lösenord. Du väljer "Logga in" i appen och klickar på länken ”begära ett nytt lösenord”. Ange din e-post som du angav vid registrering av ditt medlemskap. 

*Appen kräver Android 7.0 eller senare version.

 

Fördelar med Företagarna förmånsapp

Du använder appen för att nyttja medlemsförmåner och hela tiden vara uppdaterad på aktuella kampanjer och erbjudanden. Här hittar du även ditt medlemsbevis, som du kan behöva visa upp för att bekräfta ditt medlemskap vid nyttjandet av vissa förmåner.  OBS! Appen kan inte nyttjas av de som innehar ett stödjande- eller studentmedlemskap.

Tips! För att inte behöva logga in på nytt när du förflyttar dig inne i appen, krävs att du stänger av ”privat” surfläge i Apple Safari och inte surfar ”Inkognito” i Google Chrome. Detta för att vi vill ge dig den bästa och smidigaste användarupplevelsen.

Har du frågor?

Kontakta i så fall gärna Företagarna medlemssupport  08-406 18 65 eller maila medlemssupport@foretagarna.se

Taggar
Riks Övrigt
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.