podcast news play företagaren I media förmån

Visma Draftit - rabatt på juridiska avtal och mallar

Som företagare behöver du ibland skriva ett formellt dokument där texten måste vara korrekt. Det kan bl.a. handla om avtals- och kontraktsmallar- samt checklistor som du som företagare behöver.

Visma Draftit ger Företagarnas medlemmar en unik tillgång till över ett tusen nedladdningsbara juridiska dokument. Dokument som ständigt uppdateras för att ge dig korrekt juridisk hjälp.

Tjänsten är ett bra komplement till Företagarnas juridiska rådgivning.

Rabatterat pris på juridiska avtal och mallar

Visma Draftit ger Företagarnas medlemmar en unik tillgång till över ett tusen nedladdningsbara juridiska dokument. Dokument som ständigt uppdateras för att ge dig korrekt juridisk hjälp och som medlem i Företagarna får du ta del av alla avtal och mallar till ett förmånligt pris.

Ditt medlemspris: 2 900 kr per år (ordinarie pris 4 900 kr per år). Priserna gäller nya kunder och är exklusive moms per användare. 

Så här gör du

För att läsa mer om tjänsten Draftit Handling och ta del av erbjudandet, klicka här Där fyller du i ett formulär för att beställa produkten. 

OBS! Du kan även testa tjänsten kostnadsfritt i sju dagar innan du bestämmer dig. Klicka här för att ta del av provperioden

Är du redan kund hos Visma Draftit i dag?

Du behåller självklart dina licenser under den period som du har betalat för. Vid förnyelse av licensen erbjuds du som medlem i Företagarna tillgång till den förmånliga rabatten. 

Kontakt

Tel: 010 -199 23 50

www.visma.se/draftit/kontakt/

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.