headphones newspaper video-player

Draftit - rabatt på juridiska avtal och mallar

Som företagare behöver du ibland skriva ett formellt dokument där texten måste vara korrekt. Det kan bl.a. handla om avtals- och kontraktsmallar- samt checklistor som du som företagare behöver.

Rabatterat pris på juridiska avtal och mallar

Draftit ger Företagarnas medlemmar en unik tillgång till över ett tusen nedladdningsbara juridiska dokument. Dokument som ständigt uppdateras för att ge dig korrekt juridisk hjälp och som medlem i Företagarna får du ta del av alla avtal och mallar till ett förmånligt pris.

Ditt medlemspris: 1 990 kr per år (ordinarie pris 4 900 kr per år). Priserna är exklusive moms och per företag och gäller endast nya kunder.

Så här gör du

För att läsa mer om tjänsten Draftit Handling och ta del av erbjudandet, klicka här Där fyller du i ett formulär för att beställa produkten.

 

Prova HR Expert eller Lön Expert helt kostnadsfritt under två månader

HR Expert hjälper dig på ett enkelt sätt förstå lagar och regler och är det perfekta verktyget för dig som har personalansvar. Verktyget finns som ett stöd och hjälper dig att ta välgrundade beslut i svåra situationer som kan uppstå på arbetsplatsen. HR Expert svarar på ett lätt och överskådligt sätt på frågor om processer som uppkommer i det dagliga arbetet.

Lön Expert är ett digitalt stöd för alla som jobbar med lön. Lön Expert hjälper dig att stärka din kompetens samtidigt som du sparar tid. Vi vet att de som använder Lön Expert känner sig tryggare i sin specialistroll, både i sitt arbete och gentemot övrig personal och uppdragsgivare.

För att testa HR Expert eller Lön Expert, anmäler du dig här. Efter anmälan är färdig skickar Draftit dina inloggningsuppgifter. Sedan är det bara att börja använda verktyget du valt.  

Efter dina två månader får du sedan möjlighet att köpa produkterna med 25 % rabatt. Ordinarie pris från 4 900 kronor/år. OBS! erbjudandet gäller endast nya kunder.

Kontakt

Tel: 010-199 23 50
https://www.draftit.se/kontakt/

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.