headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare

BMW - rabatt på tjänstebil

Som medlem i Företagarna har du 10 procent rabatt vid köp av tjänstebil från BMW.

BMW har alltid legat i framkant av den tekniska utvecklingen, men nu arbetar vi hårdare och smartare än någonsin. Det har gjort oss till Europas ledande tillverkare av elektrifierade bilar. Utvecklingen går fort och senast år 2023 kommer vi att ha 25 laddbara modeller i vårt program. Vi har bara sett början – framtidens körglädje är elektrisk.

Erbjudande

Fri laddbox på BMW i3

Utöver avtalsrabatten får du nu även en laddbox (ej installation) med på köpet av din nya i3. Erbjudandet gäller för beställning innan 31 december 2020.

Erbjudande

10 procent rabatt på ordinarie pris vid köp av en ny tjänstebil från BMW. Du får även 10 procent rabatt på fabriksmonterad utrustning, dock ej nettoprissatta utrustningspaket. Rabatten kan kombineras med kampanjerbjudande mot privatkonsument. 

Nyhet! Från och med 1 januari 2020 så har du som medlem 10 % rabatt även på alla i-modeller. Läs mer om BMWs laddbara bilar.

Så här gör du:

  • Kontakta din återförsäljare av BMW.
  • För att få reducerat pris vid beställning behöver du uppvisa ett giltigt medlemsbevis i Företagarna. Beviset hittar du enklast i appen ”Företagarna Förmåner”. Du kan också ta med ditt medlemsnummer till återförsäljaren.

Bil/bilar får ej förvärvas i syfte att vidareförsäljas inom sex månader från leveransdagen.

Taggar