podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Företagarna i samarbete med Mälarenergi

Mälarenergi - Företagarnas elpool

Mälarenergi erbjuder i sitt närmoråde Företagarnas medlemmar i Mälardalen en avtalsform som endast varit möjlig tidigare för riktigt stora bolag. Ett samarbete mellan Företagarna och Mälarenergi.

Så här går det till

Mälarenergis Elpool är en kombination av timing och kunskap. Våra experter, krafthandlarna, följer elbörsens utveckling minut för minut och prissäkrar Elpoolens kommande elanvändning. Successivt bygger de ihop ett nytt fast pris inför varje år, genom att köpa in el i små portioner när timingen är rätt. De drar helt enkelt nytta av elbörsens mest gynsamma tillfällen. Lösningen är trygg, enkel och förmånlig.

Redan avtal?

Du kan gå med i Elpoolen även om du redan har ett elavtal. När du tecknar vårt elpoolavtal läggs din elanvändning in i Elpoolen. Det nya elpriset träder i kraft när ditt nuvarande elavtal har gått ut. Ju längre tid våra experter får på sig att prissäkra elen desto större möjlighet har de att hitta prismässigt bra lägen på elbörsen. Gå med i Elpoolen så ser våra experter till att ditt företag eller din bostadsrättsförening få ett bra elpris. Låt oss vara med och göra ditt företagande mer bekvämt. Inget krångel – bara fördelar.

Tack vare samarbetet mellan företagarna och Mälarenergi kan företagen ägna tid åt annat. Kan det bli enklare än så?

Bli ny kund redan idag: Få Kö-pris

Kö-pris är det fasta eller rörliga elpris som ditt företag får under den persiod som företaget inte har något elavtal. Det vill säga; perioden mellan datum för avtalstecknande och Elpoolens startdatum.

El-poolen startar två gånger per år; 1/1 och 1/7. Det enda du behöver göra nu är att gå med så ser våra experter till att göra ditt företaganade mer bekvämt.

Offensiv Elpool

Våra krafthandlarna köper och säljer elterminer för ditt företags räkning och resultatet av denna handel kommer företaget tillgodo på elpriset.

 

För mer information kontakta Mälarenergis företagsförsäljare:

Mälarenergi AB
Eva Österlund-Sörman
Administratör
Elhandel Försäljning & Marknad
Telefon: 021-39 50 87
E-post: Eva.Osterlund-Sorman@malarenergi.se

 

Mälarenergi logologo

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.