podcast news play företagaren I media förmån faq

Nets betalterminaler - rabatt vid hyra

Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig förmånliga rabatter hos Nets – en av Nordens främsta betalningsaktörer. Bl.a. har du 15 % rabatt vid hyra av betalterminaler.

Medlemserbjudande

Nets betalterminal

Medlemmar i Företagarna erhåller 15 % rabatt på månadshyran på Nets betalterminaler (gäller ej kassakopplade terminaler). Utöver detta slipper du som medlem Nets startavgift på 495 kr.

Nets erbjuder den senaste teknologin inom betalterminaler och du kan välja mellan mobila eller stationära och kassakopplade terminaler. Alla är utrustade med kvittoskrivare, NFC läsare, färgskärm och de är PCI PTS 3.x certifierade. Nets terminalpaket innehåller allt du behöver för att acceptera kort. Nets har kopplingar till alla stora kassaleverantörer. 

NetsPay

För dig som vill komma igång snabbt och enkelt har vi även en paketerad lösning som innehåller inlösen och terminal i ett avtal. Du kan välja mellan mobil eller stationär terminal. Som medlem i Företagarna  har du tre månaders kostnadsfri terminalhyra (värde 657 kr).

  • Visa/MasterCard    1,29 %
  • UnionPay och JCB    2,90 %
  • Diners/Discover        2,90 %
  • Terminalhyra        219 kr per månad

Ta del av förmånen nu!

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Företagarna

Gör så här:

Logga in som medlem och ta del av erbjudandet

Kontakta mig

Relaterat

Nets - kortinlösen

Ta emot de bästa korten för din verksamhet, antingen i en fysisk butik eller i en webbshop på nätet. Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig förmånliga rabatter hos Nets – en a...

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.