podcast news play företagaren I media förmån faq

MINI - rabatt på tjänstebil

Som medlem i Företagarna har du 10 procent rabatt vid köp av tjänstebil från MINI.

MINI är en del av BMW Group. Såväl teknik som motorer och plattformar delas mellan koncernens varumärken. Om du är en person som inte vill kompromissa på vare sig jobbet eller fritiden, då är MINI något för dig.

Med smarta tjänster och innovativ teknik gör den din dag enklare. Men viktigast av allt – den är riktigt rolig att köra. Att den dessutom tar för sig och syns genom sin unika och iögonfallande design, är ett plus för dig som inte är rädd för att sticka ut.

Medlemserbjudande

Nytt avtal på plats erbjuder nu dig som medlem 10 procent rabatt* på ordinarie pris vid köp av en ny MINI tjänstebil. Du får även 10 procent på fabriksmonterad utrustning, dock ej nettoprissatta utrustningspaket. 

*Bil/bilar får ej förvärvas i syfte att vidareförsäljas inom sex månader från leveransdagen. 

Avtalsrabatten gäller ej redan nettoprissatta modeller och kampanjer. Gäller ej MINI Cooper SE Electric.

Ta del av förmånen nu!

Gör så här:

  • Kontakta din återförsäljare av MINI.
  • För att få reducerat pris vid beställning behöver du uppvisa ett giltigt medlemsbevis i Företagarna. Beviset hittar du enklast i appen ”Företagarna Förmåner”. Du kan också ta med ditt medlemsnummer till återförsäljaren.

Du har väl appen?

Ladda ned Företagarnas förmånsapp så missar du inga erbjudanden!

Med appen har du hela tiden koll på aktuella rabatter och erbjudanden. Här hittar du även ditt medlemsbevis som kan vara bra att ha till hands när du ska använda förmånerna. 

Något för dig?

Dustin - rabatt på IT-produkter

Medlemsrabatt på IT-produkter. Som medlem hos Företagarna får du rabatt på stora delar av Dustins sortiment, unika erbjudanden och 30 dagars kredittid.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.