headphones newspaper video-player
Företagare driver Sverige framåt
#4av5jobb skapas i små företag
Dela filmen

Vi är samhällsbärare och jobbskapare och vi representerar Sveriges småföretagare.

Det är i de små företagen som fyra av fem nya jobb skapas.

I valrörelsen drev vi stenhårt #4av5 jobb, men det är inte över nu. Vi vill fortfarande veta på vilket sätt den regeringen som snart måste bildas och oppositionen vill bidra till att förbättra villkoren till Sveriges alla företagare.

Tänker ni arbeta i riksdagen och i kommunfullmäktige för att regelbördan under mandatperioden? Sänka företagarfientliga skatter? Se till att öka kompetensförsörjningen så att det blir lättare att anställa?

Att undanröja bromsklossarna, riva hindren är inte bara bra politik för företagande – utan en smart politik som långsiktigt stärker hela vårt land.

Vi behöver en företagarpolitik som främjar entreprenörskap istället för att motverka den.

Företagare driver Sverige framåt.  

 

Det här vill vi!

Regelbörda, skatter, arbetsgivaravgifter och kompetensförsörjning. Det är de områden vi främst vill förändra.

Vi driver Sverige framåt

Visa att du tycker företagarfrågor är viktiga i valet 2018

För att föra fram det du vill ha sagt till politiker i hela Sverige valde Företagarnas Vd, Günther Mårder, att sprida kampanjbudskapet #4av5jobb utanför riksdagshuset. Nu vill vi på gator, torg och under #4av5jobb höra hur partierna tänker bidra för att skapa en bättre företagarpolitik!

Ställ frågan till poltikerna på din ort, i landstinget och riksdagen - hur tänker ni förbättra företagarklimatet 2018? Använd din profilbild på sociala medier till att stödja #4av5jobb. Sprid och dela filmer och rapporter om #4av5jobb.

Företagare drivs av framtidstro och möjligheter. Det är människor som tror på handling mer än ord!